Προκλητικός ο Βέργας! Εκτίει την ποινή του αραχτός και light – Μυξοκλαίγεται κι από πάνω επειδή δεν το αφήνουν να... «αγιάσει»

Προκλητικός ο Βέργας! Εκτίει την ποινή του αραχτός και light – Μυξοκλαίγεται κι από πάνω επειδή δεν το αφήνουν να... «αγιάσει»

Αραχτός και light φαίνεται ότι εκτίει την ποινή του ο πρώην δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδα «Φιλελεύθερος», ο κ. Βέργας για περισσότερο από ένα χρόνο κρατείται στα σπιτάκια της ΜΜΑΔ, στη Λευκωσία χωρίς ακόμα να έχει δει μπροστά του τις Κεντρικές Φυλακές.

Ο χειρισμός αυτός του κ. Βέργα, αποτελεί όνειδος και πρόκληση αφού ο εν λόγω κύριος φαίνεται ότι, δεν υπήρχε σκάνδαλο στον δήμο του που να μην είχε βουτήξει μέσα την χερούκλα του!

Να υπενθυμίσουμε ότι ο «αγωνιστής» Βέργας παραδέχτηκε ενοχή και καταδικάστηκε τον Φεβρουάριο του 2015, για σειρά σοβαρών αδικημάτων που είχαν να κάνουν με το σκάνδαλο του ΣΑΠΑ ενώ σήμερα εμπλέκεται και με το σκάνδαλο του ΧΥΤΑ.

Με άλλα λόγια από τα σκατά στα σκουπίδια ο Βέργας…

Από εκείνη την μέρα λοιπόν, ο πρώην δήμαρχος Πάφου μπήκε σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων και εκτίει την ποινή του χαλαρός και με τις ανέσεις του στα σπιτάκια της ΜΜΑΔ.

Αποκορύφωμα μάλιστα, σύμφωνα  με το δημοσίευμα, είναι ότι ο ίδιος φαίνεται να έχει και παράπονα από πάνω, επειδή ως άνθρωπος του Θεού θέλει να πηγαίνει στην εκκλησία για να κοινωνήσει και οι Αρχές δεν αφήνουν τον Χριστιανό να «αγιάσει»…

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Τη θέση ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να εμπλακεί σε προεκλογική εκστρατεία, παρά την κριτική που δέχεται από κόμματα για παροχολογία και για τα κυριακάτικα βίντεο του Προέδρου της Δημοκρατίας, διατύπωσε τη Δευτέρα ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Υπογράμμισε πως υπάρχουν σοβαρά ζητήματα που απαιτούν κυβερνητική προσοχή, με πρώτο το Κυπριακό, καθώς και θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης και μεταρρυθμίσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE