ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει 56χρονος – Θρηνεί το Σούνι για τον Κώστα

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει 56χρονος – Θρηνεί το Σούνι για τον Κώστα

Σε νέο θανατηφόρο δυστύχημα που συνέβη την Παρασκευή 1η Απριλίου, στην επαρχία Λεμεσού, έχασε τη ζωή του ο Κώστας Κωνσταντίου, 49 ετών, από το Σούνι, ενώ 56χρονος κάτοικος χωριού της επαρχίας Λεμεσού, τραυματίστηκε σοβαρά.

Το δυστύχημα συνέβη γύρω στις 7.25μ.μ. το βράδυ της Παρασκευής 1/4, στο δρόμο Καντού – Σουνίου, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 56χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε μετωπικά, με τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο Κωνσταντίνου.

Από τα σύγκρουση, ο 49χρονος εκτινάχθηκε από τη μοτοσικλέτα του, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο το θάνατο.

Ο 56χρονος, τραυματίστηκε σοβαρά. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα λεκάνης, κάταγμα και εξάρθρωση αριστερού ισχίου, αιμάτωμα στη σπλήνα και το συκώτι και πολλαπλά τραύματα στο πρόσωπο.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του, διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η κατάσταση της υγείας του θεωρείται κρίσιμη.

Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΛΕΜΕΣΟΣ – ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: 50χρονος μοτοσικλετιστής συγκρούστηκε με αυτοκίνητο​

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE