Επιχείρησε να ληστέψει ΑΤΜ με… ηλεκτρική σκούπα

Επιχείρησε να ληστέψει ΑΤΜ με… ηλεκτρική σκούπα

Η 31χρονη Kirsten Hicks δεν πήγε απλώς να κλέψει χρήματα από ένα ATM αλλά κυριολεκτικά το καθάρισε.

Το περιστατικό έγινε στις ΗΠΑ και το κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας οι οποίες δείχνουν τη γυναίκα αρχικά να πυροβολεί το μηχάνημα και στη συνέχεια να προσπαθεί να τραβήξει τα χρήματα με μια ηλεκτρική σκούπα.

Οι Αρχές δεν έχουν ανακοινώσει αν και πόσα χρήματα κατάφερε να αποσπάσει αλλά το βίντεο ήταν αρκετό για να αναγνωριστεί και να συλληφθεί στις 11 Μαρτίου.

Δείτε το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας…

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE