Το ISIS παρακινεί τζιχαντιστές στη Γερμανία να χτυπήσουν το γραφείο της Μέρκελ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το ISIS παρακινεί τζιχαντιστές στη Γερμανία να χτυπήσουν το γραφείο της Μέρκελ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με αναρτήσεις στο διαδίκτυο οι τζιχαντιστές καλούν τους μουσουλμάνους στην Γερμανία να εξαπολύσουν επιθέσεις όμοιες με αυτές στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών.

Ακόμη δεν έχει συνέλθει η διεθνής κοινότητα από το διπλό τρομοκρατικό χτύπημα στις Βρυξέλλες το ISIS προτρέπει με αναρτήσεις στο διαδίκτυο προς τους μουσουλμάνους της Γερμανίας να μιμηθούν τα «αδέλφια» τους στο Βέλγιο.

Φωτογραφίες και ανάλογα σχόλια αποτελούν τις δημοσιεύσεις τους καλώντας έτσι τους υποστηρικτές τους που ζουν στην Γερμανία να επιτεθούν σε κτίρια όπως η καγκελαρία και το πολυσύχναστο αεροδρόμιο Κολωνίας - Βόννης.

Σε μία από τις φωτογραφίες εικονίζεται ένας μαχητής να στέκεται κοντά στο αεροδρόμιο Κολωνίας - Βόννης ενώ η λεζάντα αναφέρει: «Αυτό που τα αδέλφια σας στο Βέλγιο μπόρεσαν να κάνουν, μπορείτε να το κάνετε και εσείς».

Σε άλλη φωτογραφία εικονίζεται η καγκελαρία στο Βερολίνο να τυλίγεται στις φλόγες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Βρισκόμαστε μόλις οκτώ μέρες πριν από την άτυπη διάσκεψη της Γενεύης και η Λευκωσία προετοιμάζεται πυρετωδώς για όλα τα σενάρια, τα οποία ενδεχομένως θα κληθεί να αντιμετωπίσει, έχοντας ωστόσο ενώπιον της, τις γνωστές θέσεις της τουρκικής πλευράς, για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE