Ξεσπά κολλητός του Παντελή: «Είναι έγκλημα που τον άφησαν να φύγει από εκεί που ήταν σε αυτή την κατάσταση»

Ξεσπά κολλητός του Παντελή: «Είναι έγκλημα που τον άφησαν να φύγει από εκεί που ήταν σε αυτή την κατάσταση»

Λέει το παράπονο του και έχει και δίκαιο ο γνωστός δημοσιογράφος και κολλητός του Παντελή Παντελίδη

Οι τοξικολογικές εξετάσεις του Παντελή Παντελίδη βγήκαν, τα έγγραφα της Τροχαίας και της Πυροσβεστικής ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και ο φίλος και στενός του συνεργάτης μέσα από την προσωπική του σελίδα ξέσπασε.

«Μετά απο όλες αυτές τις λεπτομέρειες που βγάζουν τον Παντελή να έχει πιει οτι υπάρχει δε μπορώ να πιστέψω οτι ήταν στην θέση του οδηγού!!! Είναι ΑΔΥΝΑΤΟ να μπορούσε να πιάσει τιμόνι. Όπως επισης είναι εγκλημα που τον άφησαν να φυγει απο εκεί που ήταν!!!!!!!!!!» έγραψε χαρακτηριστικά.

Πηγή: Gossip-tv

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συγκαλεί το Εθνικό Συμβούλιο - Επαφές στην Αθήνα πριν την επίσκεψη Γκουτέρες

ΠτΔ: Συγκαλεί το Εθνικό Συμβούλιο - Επαφές στην Αθήνα πριν την επίσκεψη Γκουτέρες

Συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί στις 10.00 την Παρασκευή υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, για ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών και συζήτηση ενόψει της επίσκεψης στην Κύπρο του Γενικού Γραμματέα των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE