ΝΕΚΡΗ ΖΩΝΗ: «Τσάκωσαν» διακινητή μεταναστών να φέρνει παράνομα μετανάστες από τα Κατεχόμενα – Κτύπησαν γυναίκα Αστυνομικό

ΝΕΚΡΗ ΖΩΝΗ: «Τσάκωσαν» διακινητή μεταναστών να φέρνει παράνομα μετανάστες από τα Κατεχόμενα – Κτύπησαν γυναίκα Αστυνομικό

Τους έκαναν σήμα να σταματήσουν αλλά ο οδηγός ανάπτυξε ταχύτητα εναντίον των Αστυνομικών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 8.30μ.μ. το βράδυ της Πέμπτης, κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης της ΥΑΜ Λευκωσίας και της ΥΑΜ Αρχηγείου, για πάταξη της παράνομης μετανάστευσης, εντοπίστηκε ένα αυτοκίνητο να εξέρχεται της νεκρής ζώνης και να εισέρχεται στις ελεύθερες περιοχές, στην επαρχία Λευκωσίας.

Τα μέλη της Αστυνομίας, έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει για έλεγχο, ωστόσο αυτός ανέπτυξε ταχύτητα, κινήθηκε με το αυτοκίνητό του, εναντίον των αστυνομικών και κατάφερε να διαφύγει. Στην προσπάθεια των αστυνομικών να αποφύγουν το κτύπημα, τραυματίστηκε γυναίκα αστυφύλακας.

Αστυνομικό όχημα ακολούθησε το εν λόγω αυτοκίνητο και λίγα λεπτά μετά, εντοπίστηκε σταθμευμένο, σε ανοιχτό χώρο, σε χωριό της περιοχής. Κοντά στο αυτοκίνητο, εντοπίστηκε ένας 22χρονος Ινδός, ο οποίος φέρεται να επέβαινε ως συνοδηγός στο εν λόγω όχημα. Στην περιοχή, εντοπίστηκαν άλλα τρία πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και δύο ανήλικοι, τα οποία φέρονται να επέβαιναν του εν λόγω αυτοκινήτου.

Εναντίον του 22χρονου, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Αναφορικά με τον τραυματισμό της αστυνομικού, αυτή μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει θλαστικά τραύματα στην έσω στοματική κοιλότητα και στο πηγούνι, κάκωση γονάτων και σιαγώνας και διάστρεμμα αριστερού άνω άκρου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Περιστερώνας διερευνά την υπόθεση.   

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE