Αποχώρηση «βόμβα» από την εκπομπή της Αριστοτέλους! Έκλαιγε στα παρασκήνια η Χριστιάνα

Αποχώρηση «βόμβα» από την εκπομπή της Αριστοτέλους! Έκλαιγε στα παρασκήνια η Χριστιάνα

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η αποχώρηση συνεργάτιδας της Χριστιάνας Αριστοτέλους από την εκπομπή «Για Σένα»! Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας παραιτήθηκε και πάει στον Alpha.

O λόγος για την πανελίστρια της εκπομπής Χριστιάνα Αντωνίου η οποία εδώ και λίγες μέρες είχε ενημερώσει τη διεύθυνση του σταθμού για την αποχώρηση της, με την εκπομπής της Πέμπτης 31 Μαρτίου να ήταν η τελευταία της.

Αμέσως μετά το τέλος του «Για Σένα» το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο με την Χριστιάνα Αντωνίου να βάζει τα κλάματα και να αποχαιρετά ένα ένα τους συντελεστές της εκπομπής, που της ετοίμασαν και ένα μικρό πάρτι έκπληξη, θέλοντας έτσι να την ευχαριστήσουν για τα όσα πέρασαν μαζί.

Πληροφορίες της στήλης lifestyle της ιστοσελίδας μας αναφέρουν ότι η δημοσιογράφος από τη Λευκωσία έχει συμφωνήσει ήδη με τον Alpha Ελλάδος και από τη νέα σεζόν θα βρίσκεται στο πάνελ της Ελένης Μενεγάκη, κάτι το οποίο η ίδια ήθελε διακαώς και ανέφερε στο παρελθόν πολλές φορές στον τηλεοπτικό αέρα.

Η ίδια πηγή αναφέρει ότι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου (κριτής στο Star Κύπρος) κρύβεται πίσω από τη μεταγραφή της πολύ  υποσχόμενης δημοσιογράφου στο κανάλι της Κάντζας, καθώς μίλησε με τα καλύτερα λόγια στην Ελένη Μενεγάκη για το ταλέντο και τα χαρίσματα της Χριστιάνας.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ μας η νεαρή πανελίστρια πριν από λίγες μέρες βρέθηκε τετ-α-τετ και συζήτησε με την Ελένη Μενεγάκη στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμενε στη Λευκωσία, όταν η παρουσιάστρια «κατέβηκε» στο νησί για την παρουσίαση του προγράμματος του Alpha Κύπρου.

Χαρούμενη Πρωταπριλιά στην  Χριστιάνα Αντωνίου, στην Ελένη Μενεγάκη και όλο το παρεάκι του  «Για Σενα»! Και του χρόνου με υγεία

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE