ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ηχηρό μήνυμα Α. Νεοφύτου: «Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να πάνε χαμένες οι θυσίες του λαού»

Ηχηρό μήνυμα Α. Νεοφύτου: «Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να πάνε χαμένες οι θυσίες του λαού»

Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς την κοινωνία εξέφρασε ο Πρόεδρος ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου στο πλαίσιο δηλώσεών του για την επίσημη έξοδο της Κύπρου από το Μνημόνιο, λέγοντας παράλληλα ότι «δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να πάνε χαμένες οι θυσίες του λαού μας».

«Στην Ευρώπη σήμερα, ένα από τα θέματα που σχολιάζεται είναι η επιτυχής έξοδος της Κύπρου από το Μνημόνιο», είπε ο κ. Νεοφύτου . Σήμερα, πρόσθεσε, «είναι η επίσημη έξοδος της Κύπρου από το Μνημόνιο».

Στο εσωτερικό, είπε, «κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πάμε σε πρακτικές και συμπεριφορές που μας έφεραν τα μνημόνια».

«Όπως πολύ σωστά έχει πει και ο Διευθυντής του ESM το τέλος του προγράμματος δεν σημαίνει και το τέλος των μεταρρυθμίσεων», υπενθύμισε. Για μας, ανέφερε, «το τέλος του προγράμματος μας επιφορτίζει με περισσότερες ευθύνες να κάνουμε τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις που θα προσθέσουν αξία στην κοινωνία και στις μελλοντικές γενιές».

Να συνεχίσουμε, πρόσθεσε, «με σοβαρότητα και υπευθυνότητα ν` αγγίξουμε και να επιλύσουμε τα προβλήματα που παραμένουν των μη εξυπηρετούμενων δανείων και της υψηλής ανεργίας μέσα από τη συνέχιση των πολιτικών των μεταρρυθμίσεων».

Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ απευθύνθηκε προς την κοινωνία, εκφράζοντας ένα «μεγάλο ευχαριστώ».

Αναφερόμενος στους πολίτες είπε ότι «αυτοί είναι οι μεγάλοι νικητές αυτής της πορείας».

«Η κοινωνία έχει υποστεί το κόστος, έκανε τις θυσίες και έδειξε μια πρωτόγνωρη υπευθυνότητα οδηγώντας ξανά την χώρα πίσω στην εθνική κυριαρχία και την αξιοπιστία», σημείωσε.

Εμείς από την πλευρά μας, συνέχισε, «δηλώνουμε ξεκάθαρα πως δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να πάνε χαμένες οι θυσίες του λαού μας».

«Στοχοπροσηλωμένοι, υπεύθυνοι, μακριά από λαϊκισμούς και πρωτίστως δεν πρόκειται να θέσουμε ποτέ κομματικό συμφέρον για χάριν ψήφων απέναντι στο εθνικό καλό και το εθνικό συμφέρον», υποσχέθηκε. Αυτό, σύμφωνα με τον κ. Νεοφύτου «είναι και το δίδαγμα που πρέπει όλοι να πάρουμε από την κρίση την μεγάλη που περάσαμε».

ΚΥΠΕ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ασυνόδευτοι ανήλικοι μετανάστες: Ψάχνει μόνιμη στέγη ανηλίκων το Υφ. Πρόνοιας - «Έκτακτη ανάγκη» οι στέγες ηλικιωμένων

• Βίντεο που κόβει την ανάσα - Παράτολμος influencer μπήκε σε φωλιά αρκούδας - Η στιγμή που το ζώο τον μυρίζει

• Πως απαντά η Αστυνομία για το βίντεο ξυλοδαρμού ΑμεΑ οπαδού από αστυνομικούς - Υπάρχει παράπονο και θα διερευνηθεί από την ΑΑΔΙΠΑ

• Θρήνος για τον αδικοχαμένο Άλκη που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο – Πότε θα γίνει η κηδεία και η παράκληση της οικογένειας

• Επικίνδυνα καλλυντικά προϊόντα αποσύρθηκαν από την ευρωπαϊκή αγορά - Δείτε φωτογραφίες

• Μαυρίκιος Μαυρικίου: Αποκάλυψε ότι σκέφτεται να κατέβει υποψήφιος Βουλευτής – Δείτε βίντεο



ΠτΔ για επεισόδια στη Λεμεσό: «Ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του και ειδικότερα η ηγεσία της ΚΟΠ»

ΠτΔ για επεισόδια στη Λεμεσό: «Ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του και ειδικότερα η ηγεσία της ΚΟΠ»

Η ηγεσία της ΚΟΠ και ο Πρόεδρος της να αναλάβουν τις ευθύνες τους είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναφορικά με τα χθεσινά επεισόδια στη Λεμεσό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top