ΣΟΚ στην Κρήτη: Έβγαλε τις αρρωστημένες ορέξεις του στην 13χρονη κόρη της συζύγου του

ΣΟΚ στην Κρήτη: Έβγαλε τις αρρωστημένες ορέξεις του στην 13χρονη κόρη της συζύγου του

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Ηρακλείου στην Κρήτη από την είδηση ότι ένας 48χρονος ασέλγησε στην 13χρονη κόρη της συζύγου του.

Σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας της ανήλικης, ο άνδρας επιχείρησε να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του χαϊδεύοντας το «άγουρο» κορμί της μικρούλας.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του τοπικού cretalive.gr, η 13χρονη αποκάλυψε με δάκρυα στα μάτια στη μητέρα της τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του πατριού της.

Η μητέρα της υπέβαλε μήνυση κατά του συζύγου της, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE