Aίμα και συντρίμμια παντού-Νέες συγκλονιστικές φωτογραφίες μέσα από το αεροδρόμιο των Βρυξελλών

Aίμα και συντρίμμια παντού-Νέες συγκλονιστικές φωτογραφίες μέσα από το αεροδρόμιο των Βρυξελλών

Περίπου, μία εβδομάδα μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες και η Ευρώπη δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει το σοκ. Άλλωστε, η φρίκη που έζησαν εκατοντάδες άνθρωποι, οι οποίοι έτυχε να είναι στο λάθος σημείο την λάθος στιγμή, δεν γίνεται να ξεχαστεί.

Στις 22 Μαρτίου ξημέρωσε μία μαύρη μέρα για το Βέλγιο… Ξαφνικά το πρωί της μοιραίας Τρίτης το αεροδρόμιο Ζάβεντεμ και ο σταθμός του μετρό στο Μέλμπεκ γέμισε με το αίμα αθώων πολιτών. Τραγικός απολογισμός… 32 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δεκάδες άλλοι τραυματίστηκαν.

Οι νέες συγκλονιστικές φωτογραφίες που δημοσίευσε το Reuters, αρκούν για να δείξουν τι συνέβη μέσα στην αίθουσα αναχωρήσεων του διεθνούς αεροδρομίου από τις φονικές επιθέσεις των τρομοκρατών.

Σπασμένα γυαλιά, συντρίμμια, κατεστραμμένοι πάγκοι, καρέκλες, γκρεμισμένα ταβάνια συνθέτουν το «αιματηρό» σκηνικό... και ένας πλανήτης δακρύζει για ακόμη μία φορά που ο τρόμος και ο θάνατος νίκησαν την ειρήνη και τη ζωή!

γ.jpg
υη.jpg
γνη.jpg
φβ.jpg
κτυ.jpg
ξ.jpg
ςσφ.jpg

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

O Νίκος Αναστασιάδης στην πολιτική του καριέρα έζησε, άκουσε και είδε πολλά. Σε συνέντευξή του στην κάμερα του ThemaOnline μίλησε μεταξύ άλλων για τις στιγμές διχασμού στον Δημοκρατικό Συναγερμό αλλά και τη δυναμική που παρουσιάζει για ισχυρή συσπείρωση όταν πρέπει.

BEST OF TOTHEMAONLINE