LIFESTYLE

Κουμίδης εναντίον δημοσιογράφου «Άσχετε… ποιους εξυπηρετείς ρε χ!στ!;»! Πόλεμος για τον Παυλή!

Κουμίδης εναντίον δημοσιογράφου «Άσχετε… ποιους εξυπηρετείς ρε χ!στ!;»! Πόλεμος για τον Παυλή!

Ένα δημοσίευμα σε εβδομαδιαίο έντυπο το οποίο κατατάσσει τον Μιχάλη Σοφοκλέους ως Παυλή το πρόσωπο της περασμένης βδομάδας εξώθησε στα άκρα τον παραγωγό.

Το δημοσίευμα γράφει με αφορμή την παρουσία του τηλεοπτικού Παυλή στην εκπομπή του Λούη Πατσαλίδη στο Show και Αβλαβές και στην αναφορά του στις Πατάτες του ΡΙΚ « Αφού σχολίασε θετικά την προσπάθεια των ηθοποιών — συναδελφων του, δήλωσε ότι η σατιρική εκπομπή του ΡΙΚ υστερεί σεναριακά και τεχνικά. Αυτός δεν ήταν που πριν από κάποιες βδομάδες έλεγε στο Down Town πως δεν θέλει να μεπι στη διαδικασία να σχολιάσει τα υπέρ και τα κατά και δεν υπάρχει λόγος να συγκρίνει τα δύο προγράμματα.». 

Και ο Νικόλας Κουμίδης απάντησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook «Άσχετε που τα έγραψες όλα αυτά και χέστη διότι ούτε το κομμάτι δεν υπέγραψες μάθε ότι ο συγκεκριμένος χαρακτήρας είναι δημιούργημα του Μιχάλη Σοφοκλέους που έφτιαξε το ρόλο και εμένα που έγραψα το πρώτο κείμενο συνεπώς όλα αυτά που γράφεις είναι ψέματα και βλακείες....αλήθεια ποιους εξυπηρετείς ρε χεστη;».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σεξ στην παραλία: Η «καλοκαιρινή» φαντασίωση - Πόσο επικίνδυνο είναι τελικά;

4+1 παραμυθένιοι έρωτες που γεννήθηκαν στα γυρίσματα τηλεοπτικών σειρών

Αυτισμός: Απλό τεστ υπόσχεται διάγνωση σε μωρά κάτω των επτά μηνών

Είναι υποχρεωτικό να καταβάλλει ένας εργοδότης 13ο και 14ο μισθό;

Η στιγμή της κατάρρευσης του τριώροφου κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη - Η στιγμή της κατάρρευσης του τριώροφου κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη - Ένας νεκρός και επτά τραυματίες - Δείτε βίντεο



ΠτΔ: Μοναδικός στόχος η επανένωση στη βάση ψηφισμάτων ΟΗΕ

ΠτΔ: Μοναδικός στόχος η επανένωση στη βάση ψηφισμάτων ΟΗΕ

Μοναδικός στόχος είναι η απελευθέρωση και η επανένωση της Κύπρου στη βάση των ψηφισμάτων των Ηνωμένων Εθνών, δήλωσε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στον επιμνημόσυνο λόγο του στο Εθνικό Μνημόσυνο του ήρωα Μιχαήλ Ολύμπιου που έλαβε χώρα στον Ιερό Ναό Αγίου Επιφανίου στα Λύμπια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top