Λάρνακα: Βρέθηκε πιστόλι σε κάδο σκουπιδιών – Ποιος και πώς το εντόπισε

Λάρνακα: Βρέθηκε πιστόλι σε κάδο σκουπιδιών – Ποιος και πώς το εντόπισε

Πιστόλι 7.65 μιλιμέτρων με γεμιστήρα, γερμανικής κατασκευής εντοπίστηκε κάτω από κάλαθο σκουπιδιών που βρίσκεται έξω από συγκρότημα διαμερισμάτων στην τουριστική περιοχή Πύλας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία σήμερα 15 περίπου λεπτά μετά τα μεσάνυχτα εντοπίστηκε από πολίτη συλλέκτη μετάλλων, κάτω από τον κάλαθο σκουπιδιών διαμερισμάτων που βρίσκονται στην Οδό Αθηνών στην τουριστική περιοχή Πύλας, ένα πιστόλι μάρκας WALTHER  7.65 μιλιμέτρων με γεμιστήρα, γερμανικής κατασκευής.
 
Το πιστόλι παραδόθηκε στον αστυνομικό σταθμό Ορόκλινης και παραλήφθηκε από μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας προκειμένου να σταλεί για επιστημονικές εξετάσεις.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

LIVE: Ανακοινώνει τα διατάγματα για τους ΤΑΚΑΤΑ ο Βαφεάδης

LIVE: Ανακοινώνει τα διατάγματα για τους ΤΑΚΑΤΑ ο Βαφεάδης

Σε ανακοινώσεις των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων προβένει αυτή την στιγμή ο αρμόδιος Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Αλέξης Βαφεάδης. Δείτε live όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE