Ξέφραγο αμπέλι! Δείτε τη στιγμή που ο αεροπειρατής περνά την πύλη ελέγχου στο αεροδρόμιο της Αλεξάνδρειας!

Ξέφραγο αμπέλι! Δείτε τη στιγμή που ο αεροπειρατής περνά την πύλη ελέγχου στο αεροδρόμιο της Αλεξάνδρειας!

Από το πρωί τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία αναμεταδίδουν όλες τις εξελίξεις σχετικά με την αεροπειρατεία στο αεροδρόμιο της Λάρνακας.

Ένα τελευταίο βίντεο, που έχει ανέβει στο διαδίκτυο εδώ και μερικές ώρες, δείχνει τον αεροπειρατή να περνά την πύλη ελέγχου στο αεροδρόμιο της Αλεξάνδρειας.

Δυστυχώς αναφέρει το δημοσίευμα έχουν περάσει μόλις λίγες βδομάδες από τότε που Βρετανοί έφτασαν στην Αίγυπτο, ώστε να αυξηθούν τα μέτρα ασφαλείας στα αεροδρόμια, μετά και την τραγωδία με το Ρωσικό αεροσκάφος

Το βίντεο με τον Σεΐφ Ελντιν Μουσταφά αναρτήθηκε αρχικά στην επίσημη σελίδα στο Facebook του αιγυπτιακού Υπουργείου Εσωτερικών.

'Blunder': CCTV footage  showing alleged hijacker Seif Eldin Mustafa passing unhindered through airport security at Alexandria  before boarding EgyptAir  MS181, despite being rigged with a fake suicide vest

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε και τον Γκουτέρες ο ΠτΔ - Έλαβε ενημέρωση για τις επαφές της Ολγκίν στην Τουρκία

Είδε και τον Γκουτέρες ο ΠτΔ - Έλαβε ενημέρωση για τις επαφές της Ολγκίν στην Τουρκία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα στο περιθώριο της Διάσκεψης για τους Ωκεανούς, στη Νίκαια, συνάντηση με τον ΓΓ των ΗΕ κ. Αντόνιο Γκουτέρες.