Νέος Πρόεδρος της Alpha Bank Cyprus εξελέγη ο Ανδρέας Μιχαηλίδης

Νέος Πρόεδρος της Alpha Bank Cyprus εξελέγη ο Ανδρέας Μιχαηλίδης

Ο Ανδρέας Μιχαηλίδης εξελέγη σήμερα παμψηφεί νέος Πρόεδρος της Alpha Bank Cyprus, από το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας.

Σε ανακοίνωση, που εξέδωσε μέσω του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου, η Alpha Bank Cyprus Ltd αναφέρει ότι το Διοικητικό της Συμβούλιο στη συνεδρίαση της 29ης Μαρτίου του 2016, εξέλεξε παμψηφεί τον Ανδρέα Μιχαηλίδη ως Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου, σε αντικατάσταση του Σπύρου Φιλάρετου, ο οποίος αποχώρησε από το Διοικητικό Συμβούλιο.

Η ενέργεια αυτή, σύμφωνα με την ανακοίνωση, “εντάσσεται στο πλαίσιο αναδομήσεως του Διοικητικού Συμβουλίου της Τραπέζης για εναρμόνιση με τις σχετικές πρόνοιες του κανονιστικού πλαισίου”.

Ο κ. Μιχαηλίδης είναι ανεξάρτητο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Alpha Bank Cyprus Ltd από τον Ιούλιο του 2011. Είναι Εγκεκριμένος Ελεγκτής, μέλος του Institute of Chartered Accountants in England and Wales και διαθέτει πολυετή εμπειρία στους τομείς των χρηματοοικονομικών συμβουλευτικών υπηρεσιών και της παροχής ελεγκτικών υπηρεσιών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό επανέρχεται, έστω δειλά, στο διεθνές προσκήνιο, η Λευκωσία στέλνει σαφή μηνύματα προς τα Ηνωμένα Έθνη, εκφράζοντας τόσο τη βούλησή της για συνέχιση της πολιτικής διαδικασίας όσο και την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαχρονική πρακτική τήρησης ίσων αποστάσεων. Οι πρόσφατες Εκθέσεις του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ προς το Συμβούλιο Ασφαλείας αποτέλεσαν την αφορμή για να επαναδιατυπωθεί η θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι μια τέτοια προσέγγιση δεν αποτυπώνει με ακρίβεια τις πραγματικότητες επί του εδάφους, οι οποίες πηγάζουν από τη συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή.