Θα ηχήσουν σειρήνες στα κατεχόμενα! Καλείται το κοινό να μην πανικοβληθεί

Θα ηχήσουν σειρήνες στα κατεχόμενα! Καλείται το κοινό να μην πανικοβληθεί

Η οργάνωση `πολιτικής άμυνας` στα κατεχόμενα θα διενεργήσει άσκηση την 31η Μαρτίου και την 1η Απριλίου.

Σε δημοσιογραφική διάσκεψη στα κατεχόμενα ανακοινώθηκε ότι θα ηχήσουν σειρήνες και κλήθηκε το κοινό να μην πανικοβληθεί.

Ο πρόεδρος της οργάνωσης Fatih Yarimbas είπε ότι το σύνθημα της άσκησης θα είναι `είμαστε δυνατοί μαζί` και σκοπός της θα είναι η ενδυνάμωση του `αισθήματος εμπιστοσύνης του λαού απέναντι στο κράτος`.

Ερωτηθείς κατά πόσον θα διεξαχθεί και άσκηση κατά της τρομοκρατίας, είπε ότι η `αστυνομία` πράττει ό,τι είναι δυνατόν για καταπολέμηση της τρομοκρατίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεταβαίνει στην Αίγυπτο μετά την πρόσκληση Τραμπ - Παρουσιάζει πλάνο ανοικοδόμησης της Γάζας

ΠτΔ: Μεταβαίνει στην Αίγυπτο μετά την πρόσκληση Τραμπ - Παρουσιάζει πλάνο ανοικοδόμησης της Γάζας

Στην Αίγυπτο μεταβαίνει αύριο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, για να συμμετάσχει στη Σύνοδο για την ανοικοδόμηση της Γάζας, έχοντας συγκεκριμένο σχεδιασμό που θα παρουσιάσει και που περιλαμβάνει τη συμμετοχή κυπριακών εταιρειών στην προσπάθεια ανοικοδόμησης της περιοχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE