Καθυστέρηση στη διαχείριση ταχυδρομικών αντικειμένων λόγω αεροπειρατείας

Καθυστέρηση στη διαχείριση ταχυδρομικών αντικειμένων λόγω αεροπειρατείας

Ταλαιπωρία στην παράδοση αντικειμένων στους δικαιούχους.

Σύμφωνα με το ΚΥΠΕ, καθυστέρηση στη διαχείριση ταχυδρομικών αντικειμένων από και προς την Κύπρο αναμένεται να παρατηρηθεί την Τρίτη (29/03) λόγω της αεροπειρατείας η οποία είχε εκδηλωθεί σε αεροσκάφος που τελικά προσγειώθηκε στο Αεροδρόμιο Λάρνακας και έληξε νωρίς το απόγευμα.

Σε ανακοίνωσή τους τα Κυπριακά Ταχυδρομεία εκφράζουν τη λύπη τους για την ταλαιπωρία των πελατών τους, τους οποίους διαβεβαιώνουν, ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για προώθηση και παράδοση των καθυστερημένων αντικειμένων στους δικαιούχους, αμέσως μετά την ομαλοποίηση της αεροπορικής κίνησης στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

Πηγή — ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισχύς στο καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου – Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης και το μήνυμα στην Άγκυρα

Νέα ισχύς στο καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου – Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης και το μήνυμα στην Άγκυρα

Τη συμφωνία για είσοδο του γαλλικού επενδυτικού ομίλου Meridiam ως πλειοψηφικού μετόχου στην εταιρεία Great Sea Interconnector χαιρετίζει ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας ότι προσδίδει νέα χρηματοδοτική και τεχνική ισχύ στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE