ΥΠΕΞ: Δεν πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια

ΥΠΕΞ: Δεν πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια

Δεν πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια, ανέφερε το ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εξωτερικών Αλέξανδρος Ζήνων, σε δηλώσεις του σε σχέση με την αεροπειρατεία σε αεροσκάφος των αιγυπτιακών αερογραμμών, που βρίσκεται σε εξέλιξη στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

Αναφερόμενος στον αεροπειρατή, ο κ. Ζήνων είπε ότι πρόκειται για τον Σείφ Ελ Ντιν Μουσταφά, αιγυπτιακής καταγωγής, ενώ πρόσθεσε ότι πρόκειται για άτομο με ασταθή ψυχική κατάσταση.

Ο ΓΔ διέψευσε πληροφορίες για εκκένωση κτιρίων του αεροδρομίου, ενώ αρνήθηκε να δώσει λεπτομέρειες σε ό,τι αφορά ενδεχόμενα αιτήματα του αεροπειρατή, καθώς όπως είπε, οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επίσημη επίσκεψη Μακρόν την Πέμπτη στην Κύπρο: Θα συναντηθεί με ΠτΔ - Το πρόγραμμα

Επίσημη επίσκεψη Μακρόν την Πέμπτη στην Κύπρο: Θα συναντηθεί με ΠτΔ - Το πρόγραμμα

Την Πέμπτη, 23 Απριλίου 2026, ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας κ. Εμανουέλ Μακρόν θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κυπριακή Δημοκρατία.  Η επίσκεψη αυτή έχει ιδιαίτερη ιστορική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη επίσημη διμερή επίσκεψη Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας από ιδρύσεως της Κυπριακής Δημοκρατίας και επιβεβαιώνει, με τον πλέον ουσιαστικό τρόπο, το εξαιρετικό επίπεδο των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE