ΤΡΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ: Αναβλήθηκε η διαδικασία – Στις 16 Μαΐου η ακρόαση

ΤΡΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ: Αναβλήθηκε η διαδικασία – Στις 16 Μαΐου η ακρόαση

Υπό τη συνοδεία ισχυρής Αστυνομικής δύναμης έφτασε στις 9:34 το πρωί της Τρίτης (29/03) στο Δικαστήριο Λεμεσού ο 31χρονος Χριστάκης Θωμά.

Ενώπιον του Μονίμου Κακουργιοδικείου Λεμεσού βρέθηκε και πάλι ο 31χρονος φονιάς Χριστάκης Θωμά, ο οποίος στις 24 Νοεμβρίου αφαίρεσε την ζωή στους τρεις νέους, τα αδέλφια Ντορζή και Μιλτιάδους.

Το δικαστήριο όρισε νέες δικάσιμους στις 16,17, 26 και 31 Μαΐου. Η σημερινή δικάσιμος (29/03) ακυρώθηκε λόγω του ότι υπήρχαν άλλες 6 υποθέσεις που εκκρεμούσαν.

Η υπόθεση της Κατηγορούσας αρχής κατά την ακροαματική διαδικασία θα περιοριστεί στην απόδειξη της προμελέτης του εγκλήματος από τον 31χρονο δράστη, εφόσον φυσικά αυτή δεν θα τύχει αμφισβήτησης από την υπεράσπιση.

Να υπενθυμίσουμε πως στην προηγουμένη δικάσιμο ο Χριστάκης Θωμά αρνήθηκε τις κατηγορίες του φόνου εκ προμελέτης.

Από την πλευρά της η Κατηγορούσα Αρχή αλλά και υπεράσπιση θα μελετήσουν και θα παραδώσουν στο δικαστήριο τον κατάλογο των παραδεκτών γεγονότων, όπως επίσης και τον ακριβή αριθμό των προσώπων που θα κληθούν για μάρτυρες κατηγορίας.

Ο Χριστάκης Θωμά θα συνεχίζει να κρατείται στις Κεντρικές Φύλακες.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συμπλοκή στη Λεμεσό: Στο νοσοκομείο 43χρονος με κατάγματα - Τέσσερις συλλήψεις

Συμπλοκή στη Λεμεσό: Στο νοσοκομείο 43χρονος με κατάγματα - Τέσσερις συλλήψεις

Γύρω στις 9 χθες το βράδυ, ένας 38χρονος, δύο 46χρονοι και ένας 43χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, συνεπλάκησαν μεταξύ τους, ενώ βρίσκονταν σε δρόμο της Λεμεσού.