Μηνύματα στον Δήμαρχο Πάφου από Αθήνα: «Σταμάτα γιατί θα φας το κεφάλι σου»

Μηνύματα στον Δήμαρχο Πάφου από Αθήνα: «Σταμάτα γιατί θα φας το κεφάλι σου»

Η λογική επιμονή του Δημάρχου Πάφου να αναδειχθεί το σκάνδαλο με τη διαχείριση απορριμμάτων και να οδηγηθούν ενώπιον δικαιοσύνης οι υπεύθυνοι, έχει αρνητικές παρενέργειες για τον ίδιο.

Σύμφωνα με τον συνάδελφο Κώστα Νάνο («Πολίτης»), ο Φαίδωνας Φαίωνος, περί ου ο λόγος, έγινε αποδέκτης απειλητικών μηνυμάτων από την Αθήνα.

Πιο συγκεκριμένα, γνωστός Ελλαδίτης παράγοντας φέρεται να μετέφερε στον κ.  Φαίδωνος «συμβουλή» από έμπιστο πρόσωπο των υπόπτων της Helector να σταματήσει να ασχολείται με την υπόθεση γιατί «θα φάει το κεφάλι του».

Ο κ. Φαίδωνος μάλιστα έχει ενημερώσει την Αστυνομία γι΄ αυτή την απειλή. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος Δημοσθένους: Γνώριζαν για το έγκλημα αυτοί που αγόρασαν τη μοτοσικλέτα - Εκ νέου υπό κράτηση οι δύο Λευκωσιάτες

Φόνος Δημοσθένους: Γνώριζαν για το έγκλημα αυτοί που αγόρασαν τη μοτοσικλέτα - Εκ νέου υπό κράτηση οι δύο Λευκωσιάτες

Εκ νέου ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, παρουσιάστηκαν σήμερα, οι δύο ύποπτοι για τον φόνο του Σταύρου Δημοσθένους, η σύλληψη των οποίων ακολούθησε αυτής του 44χρονου πρώην ποδοσφαιριστή.

BEST OF TOTHEMAONLINE