Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα στο Δημαρχείο Πάφου

Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα στο Δημαρχείο Πάφου

Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι Αρχές, μετά από απειλητικό τηλεφώνημα για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στο Δημοτικό Μέγαρο της Πάφου.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας , το τηλεφώνημα έγινε στο Αρχηγείο Αστυνομίας στις 11:55 το μεσημέρι της Δευτέρας (28/03) από άγνωστο ο οποίος ανάφερε πως σε μίση ώρα θα γινόταν έκρηξη στο Δημαρχείο Πάφου.

Όπως μας  αναφέρθηκε, αμέσως δόθηκε εντολή να εκκενωθεί ο χώρος ενώ στο σημείο έσπευσαν μελή της  Αστυνομικής δύναμης Πάφου και πυροτεχνουργοί, μαζί με ανιχνευτικούς σκύλους  έσπευσαν στο μέρος και διενήργησαν εκτεταμένες έρευνες.

Από τις μέχρι τώρα έρευνες δεν έχει εντοπίσει οτιδήποτε.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Δημάρχου Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος στην εκπομπή του ΡΙΚ «Από ΜΕΡΑ σε ΜΕΡΑ», ανάφερε πως ο αριθμός του τηλεφώνου έχει εντοπιστεί, με τις αρχές να προβαίνουν σε έρευνες για τον εντοπισμό του ανθρώπου που κρύβεται πίσω από το απειλητικό τηλεφώνημα. 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης Πυρετός: Ηχηρή απάντηση της Κυβέρνησης με 9 μέτρα – Όλα όσα αποφασίζει το Υπουργικό

Αφθώδης Πυρετός: Ηχηρή απάντηση της Κυβέρνησης με 9 μέτρα – Όλα όσα αποφασίζει το Υπουργικό

Αποφάσεις με τις οποίες θα στηριχθούν έμπρακτα και ουσιαστικά από την Κυβέρνηση οι κτηνοτρόφοι, λαμβάνει σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την έναρξη της απογευματινής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE