Μαντεύτε πόσα κεράκια έσβησε η Γωγώ στην ανοιξιάτική της τούρτα; ΦΩΤΟ

Μαντεύτε πόσα κεράκια έσβησε η Γωγώ στην ανοιξιάτική της τούρτα; ΦΩΤΟ

Την Κυριακή, 27 Μαρτίου, η παρουσιάστρια του Σιγμα είχε τα γενέθλιά της...

Η Γωγώ Αλεξανδρινού δεν έκρυψε ποτέ την ηλικία της. Άλλωστε δεν το χρειάζεται… Κάνοντας μιαν αναζήτηση στα social media, θα διαπιστώσετε ότι η ημερομηνία γεννήσεώς της βρίσκεται αναρτημένη ακόμα και στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook. H παρουσιάστρια της Ανοικτής Γραμμής γεννήθηκε στις 27/3/1977, επομένως είναι 39 ετών. 

Ο σύζυγός της, Χαράλαμπος Προύντζος της ευχήθηκε και διαδικτυακά, ανεβάζοντας ένα φωτοκολάζ στα social media, με την τούρτα της, αλλά και μια φωτογραφία με την κόρη τους, με το σχόλιο «Happy Birthday Γώγα μας». 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE