«Μη μας αφήσεις να πεθάνουμε γιατί είμαστε μαύρα» - Ακούς; Σε νοιάζει; - BINTEO KAI ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

«Μη μας αφήσεις να πεθάνουμε γιατί είμαστε μαύρα» - Ακούς; Σε νοιάζει; - BINTEO KAI ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η έκκληση αυτή τη φορά έρχεται από τα ίδια τα σκυλάκια, τα αγγελούδια που κάποιοι τα απέταξαν από τη ζωή του και τα άφησαν στο έλεος του καταφυγίου.

 

Όσα και να κάνει όμως το καταφύγιο γι’ αυτά, δεν μπορεί να αποτρέψει την ευθανασία που προβλέπεται από σχετικό νόμο.

Κάποιος πρέπει να τα σώσει. «Άνθρωποι έρχονται και φεύγουν με άλλα σκυλάκια κι εμάς μας αγνοούν γιατί είμαστε μαύρα και όχι καθαρόαιμα», παραπονιούνται.

Υπάρχει κάποιο σπίτι γι’ αυτά; Είσαι διατεθειμένος να αγκαλιάσεις κάποιο; Τηλεφώνησε στο 96701075 ή επισκέψου το καταφύγιο στο οποίο θα σε παραπέμψει ο ίδιος.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

These dogs are in URGENT Need to adopted.

Despite all the efforts done for them unfortunately it seems that their Time is OVER.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE:  Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο -«Είμαι ακόμα ζωντανός» απαντά ο Νετανιάχου στις φήμες για τον θάνατό του

LIVE: Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο -«Είμαι ακόμα ζωντανός» απαντά ο Νετανιάχου στις φήμες για τον θάνατό του

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE