Οδηγίες για άμεση έκδοση ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης εναντίον Μπόμπολα έδωσε ο Γενικός Εισαγγελέας

Οδηγίες για άμεση έκδοση ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης εναντίον Μπόμπολα έδωσε ο Γενικός Εισαγγελέας

Διαψεύδει τα περί συζήτησης όρων για την κάθοδο του Μπόμπολα στην Κύπρο ο Κληρίδης.

Σε δήλωσή του στο ΚΥΠΕ, ο κ. Κληρίδης διαψεύδει “τα περί συζήτησης όρων για κάθοδο του στην Κύπρο”.

Οδηγίες για άμεση έκδοση ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης εναντίον του Προέδρου της Helector Λεωνίδα Μπόμπολα έδωσε ο Γενικός Εισαγγελέας Κώστας Κληρίδης. 

Η ανακριτική ομάδα συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς τις έρευνες της για την υπόθεση του Χώρου Υγειονομικής Ταφής Αποβλήτων Πάφου και του Χώρου Υγειονομικής Ταφής υπολειμμάτων Κόσιης. Για την ίδια υπόθεση οι ανακριτικές αρχές προχωρούν στην έκδοση ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης και εναντίον του επίσης Ελληνα Θεοφάνη Λώλου, Διευθυντή της εταιρείας μελετών ENVIROPLAN, ο οποίος ορίστηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών να επιβλέπει τα έργα ΧΥΤΑ Πάφου και ΧΥΤΥ Κόσιης.

Σύμφωνα με το ΚΥΠΕ, το παζλ των ερευνών φαίνεται να συμπληρώνεται, μετά τη σύλληψη του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας Helector Αθανάσιου Κατρή, αλλά και τη θεληματική κατάθεση του τέως Δημάρχου Πάφου Σάββα Βέργα. Για την υπόθεση η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη και του πρώην ΓΔ του ΣΑΠΑ Ευτύχιου Μαλληκίδη, ο οποίος ήδη εκτίει εξαετή ποινή φυλάκισης.

Πηγή — ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κοιτάζουν το 2028: Η εσωτερική μάχη, οι συμμαχίες και η μεγάλη πολιτική αναμέτρηση που ήδη ξεκίνησε

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κοιτάζουν το 2028: Η εσωτερική μάχη, οι συμμαχίες και η μεγάλη πολιτική αναμέτρηση που ήδη ξεκίνησε

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη σε απόσταση, όμως πολιτικά, η κούρσα έχει ήδη ξεκινήσει. Όχι με επίσημες εξαγγελίες υποψηφιοτήτων, αλλά με κινήσεις στρατηγικής, μετρήσεις, δημόσιες παρεμβάσεις, εσωκομματικές ζυμώσεις και κυρίως, με την προσπάθεια των δύο μεγάλων κομμάτων, να καθορίσουν από νωρίς τους όρους της επόμενης μεγάλης αναμέτρησης.