ΠΑΡΑ-THEMA

«Τελικά αυτή η ομάδα είχε μεγάλα αρχ@@@α! Για σένα ρε μάγκα Αλέξη, σου το υποσχεθήκαμε»

«Τελικά αυτή η ομάδα είχε μεγάλα αρχ@@@α! Για σένα ρε μάγκα Αλέξη, σου το υποσχεθήκαμε»

Ένας από τους βασικούς συντελεστές για να φτάσει στο θαύμα της ανόδου στην Α’ Κατηγορία η ΑΕΖ Ζακακίου ήταν και ο Ελλαδίτης επιθετικός της ομάδας της Λεμεσού.

Ο  Ταξιάρχης Θανέλλας πραγματοποίησε μια καλή χρονιά με τα χρώματα της ΑΕΖ και εξαργύρωσε την απόδοση του ιδίου όσο και όλων των συμπαικτών του με μια ιστορική άνοδο για την ομάδα.

Ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έστειλε ένα μήνυμα προς όλους που αμφισβήτησαν ότι αυτή η ομάδα μπορούσε να κάνει το μεγάλο αυτό άλμα ενώ δεν ξέχασε ούτε και τον αδελφό του προπονητή της ομάδας Αλέξη Μαρτίδη που έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες βδομάδες νικημένος από τον καρκίνο αφιερώνοντας του την άνοδο.

Τι έγραψε ο Ταξιάρχης:

Τελικά αυτή η ομάδα είχε μεγάλα αποθέματα και αρχχιδια και βγήκαμε πρώτη κατηγορία ένα μεγάλο μπράβο σε όλους καθηγητές μου και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον υπέροχο κόσμο μας σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όλα σας ευχαριστώ όλους συμπαίκτες προπονητές όλους και Αλέξη από εκει ψηλά ξέρω ότι μας έδωσες δύναμη για σένα ρε μάγκα σου το υποσχεθήκαμε

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top