Αφήνουν έξω από το νέο Show του Mega τα ηχηρά ονόματα του σταθμού! Όλες οι πληροφορίες

Αφήνουν έξω από το νέο Show του Mega τα ηχηρά ονόματα του σταθμού! Όλες οι πληροφορίες

Χωρίς την Χριστιάνα Αριστοτέλους, άλλωστε αυτό ήταν γνωστό εδώ και μέρες, αλλά και χωρίς τον μετρ στο είδος αυτό Νίκο Μουρατίδη θα πορευτούν στο Mega Κύπρου για το νέο «copy-paste» project που ετοιμάζουν

Λίγο απο το X-FACTOR και λίγο απο το "The Voice" περιέχει η συνταγή του νεού ριάλιτι σόου που ετοιμάζει το Mega με τίτλο "Like a star" σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικου «Tv Mανία.

Σε μια προσπάθεια να προλάβει το Χ-FACTOR και να συνεχίσει τη παράδοση που θελει το κανάλι του Αρχαγγελου να "πρωτοπορεί" στην prime time της Κυριακης η διεύθυνση του, παίρνει στοιχεία απο διάφορα ριάλιτι που προβλήθηκαν κατά καιρούς και προβάλλονται ακόμα στην ελληνική τηλεόραση και δημιουργεί ένα δικό του σε μια προσάθεια να αναδείξει νέα ταλέντα στο τραγούδι.

Σε αυτή την προσπάθεια του,  σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Νίκος Μουρατίδης μένει εκτός των πλάνων του σταθμού, ενώ αναζητούναι τρείς coaches που θα εκπαιδεύουν τους διαγωνιζόμενους κάθε βδομάδα και δυο άτομα για την κριτική επιτροπή, καθώς το τρίτο έχει ήδη υπογράψει.

Οσον αφορά την παρουσιάστρια, το κανάλι έστρεψε το βλέμμα του στην ελληνική αγορά και πού σύντομα θα είναι έτοιμο να ανκοινώσει το όνομα της.

Οσο για την πρεμιέρα του σόου, το γοργόν και χάριν έχει, καθώς το Mega θέλει να προλάβει την πρεμιέρα του X-Factor στο Σίγμα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ηλεκτρική Διασύνδεση, Βασιλικό και ΑΤΑ: Η Κυβέρνηση δοκιμάζεται στη διαφάνεια και την αξιοπιστία

Ηλεκτρική Διασύνδεση, Βασιλικό και ΑΤΑ: Η Κυβέρνηση δοκιμάζεται στη διαφάνεια και την αξιοπιστία

Σε μια κρίσιμη πολιτική συγκυρία για την Κυπριακή Δημοκρατία, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, προέβη σε δηλώσεις που φωτίζουν τρεις παράλληλες και ιδιαίτερα ευαίσθητες υποθέσεις: Την υπόθεση της ηλεκτρικής διασύνδεσης με την Ελλάδα, το έργο στο Βασιλικό και την επερχόμενη παναπεργία για την ΑΤΑ. Πίσω από τις επίσημες τοποθετήσεις, όμως, αναδεικνύονται ερωτήματα για την πραγματική πολιτική βούληση, τη διοικητική επάρκεια και την αξιοπιστία των θεσμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE