ΘΛΙΨΗ! Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός

ΘΛΙΨΗ! Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός

Τα συγκινητικά μηνύματα στο Twitter.

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 66 ετών άφησε ο Αμερικανός κωμικός Γκάρι Σάντλινγκ, από τους πρωταγωνιστές του «The Larry Sanders Show» όπως και του δικού του «It's Garry Shangling's Show».

Ο Άλαν Νίρομπ, υπεύθυνος για τις δημόσιες σχέσεις του ηθοποιού, δήλωσε στο Reuters ότι ο διάσημος ηθοποιός υπέστη μάλλον καρδιακή προσβολή.
Garry-Shandling111.jpg

Το Larry Sanders Show, που μεταδιδόταν από το δίκτυο HBO από το 1992 έως το 1998, τού χάρισε τεράστια δημοφιλία, ενώ είχε συνολικά 17 υποψηφιότητες για τα Emmy και μία νίκη το 1998.

Το twitter κατακλύστηκε από μηνύματα  έγινε γνωστή η δυσάρεστη είδηση.

«Αντίο Γκάρι Σάντλινγκ, ευχαριστώ για την ευγένειά σου και τη γενναιοδωρία σου και που με έκανες να γελάσω τόσο πολύ» αναφέρει σε μήνυμά της η κωμικός Έιμι Σούμερ.

αμυ.jpg

«Ο Γκάρι Σάντλινγκ ήταν τόσο καλός και γενναιόδωρος όσο ήταν αστείος» ήταν το μήνυμα του γνωστού παρουσιαστή της τηλεόρασης Τζίμι Κίμελ.

σξσξξσξ.jpg

ΘΛΙΨΗ! Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Άνευ προηγουμένου η εξαιρετική συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Άνευ προηγουμένου η εξαιρετική συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ

Στη συνεχώς αναπτυσσόμενη στρατηγική σχέση ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ αναφέρθηκε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας στη δεξίωση της Πρεσβείας των ΗΠΑ, στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της 250ης επετείου από την Ανεξαρτησία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.