Φρίκη: Σκότωσε μέσα σε λίγα λεπτά την πρώην σύζυγο του και την νυν σύντροφό του! «Του φώναζε ενώ την μαχαίρωνε σ’ αγαπάω ακόμα…»

Φρίκη: Σκότωσε μέσα σε λίγα λεπτά την πρώην σύζυγο του και την νυν σύντροφό του! «Του φώναζε ενώ την μαχαίρωνε σ’ αγαπάω ακόμα…»

Η ζήλια και το ερωτικό μίσος οδήγησαν έναν 34χρονο άνδρα να δολοφονήσει μέσα σε διάστημα μερικών μόλις λεπτών, την νυν σύντροφό του, και στη συνέχεια την πρώην σύζυγό του!

Όπως διαβάζουμε στην«Daily Mail», ο ύποπτος ζούσε το τελευταίο διάστημα με την 46χρονη Λιν Φρίμαν.

Αφού την σκότωσε, στη συνέχεια πήγε στο σπίτι της πρώην συζύγου του, της 30χρονης Τζόντι Μπέτεριτζ, με την οποία είχε χωρίσει πριν μερικούς μήνες, έπειτα από δέκα χρόνια γάμου.

Χωρίς να χάσει καιρό, την μαχαίρωσε δέκα φορές, με την άτυχη γυναίκα και μάνα τριών παιδιών, να ουρλιάζει και να του λέει: «Σε αγαπώ ακόμα!»

Resizer.jpg3283487000000578-3509101-image-m-9_1458895864371.jpg

«Φορούσε ένα μπλε φόρεμα και παντού υπήρχε αίμα» λένε γείτονες που άκουσαν τα τελευταία ουρλιαχτά της 30χρονης γυναίκας.

Ο λόγος που τις δολοφόνησε και τις δυο δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός, ενώ ο 34χρονος συνελήφθη και κρατείται από τις Αρχές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπου την Τετάρτη αναμένεται ακόμα μια κρίσιμη συνάντηση, για το κυπριακό. Η δεύτερη άτυπη πενταμερής διάσκεψη πραγματοποιείται υπό το φως της τουρκικής αδιαλλαξίας και των απαράδεκτων αξιώσεων για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE