ΠΑΣΥΝΟ: Καταγγέλλει εκφοβισμό μέλων της - Δεν αποκλείεται κλιμάκωση μέτρων

ΠΑΣΥΝΟ: Καταγγέλλει εκφοβισμό μέλων της - Δεν αποκλείεται κλιμάκωση μέτρων

Δεν αποκλείουν κλιμάκωση των μέτρων, εάν δεν υπάρξουν οποιεσδήποτε θετικές εξελίξεις, οι νοσηλευτές της Παγκύπριας Συντεχνίας Νοσηλευτών (ΠΑΣΥΝΟ), η οποία καλεί όλα τα μέλη της “να τηρούν τις οδηγίες που εκδόθηκαν από την Συντεχνία για την επ’ αόριστον απεργία και να προβαίνουν σε καταγγελίες όταν απειλούνται ή εκφοβίζονται”.

Σε ανακοίνωσή της η ΠΑΣΥΝΟ “καταγγέλλει ότι τις τελευταίες μέρες καταβάλλονται προσπάθειες από το Υπουργείου Υγείας για εκφοβισμό και απειλές κατά μελών της και για ποινικές καταγγελίες εναντίον τους”.

Αναφέρει ότι “εάν η Διεύθυνση του Υπουργείου Υγείας σκοπεύει να καταγγείλει μέλη μας, επειδή ασκούν τα συνδικαλιστικά τους δικαιώματα, τότε το Διοικητικό Συμβούλιο της Συντεχνίας θέτει στη διάθεσή του τα ονόματα όλων των μελών για να προχωρήσει σε καταγγελίες επειδή απεργούν”.

Το ΔΣ της ΠΑΣΥΝΟ σε έκτακτη συνεδρία την Πέμπτη (24/03) αποφάσισε να πραγματοποιήσει το Σάββατο 26 Μαρτίου 2016 συνεδρίαση του Διευρυμένου Διοικητικού της Συμβουλίου, για ενημέρωσε αναφορικά με τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών.

Επίσης, την προσεχή Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016, θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα παγκύπρια Γενική Συνέλευση των μελών της Συντεχνίας, στη Λεμεσό, για λήψη αποφάσεων, καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή — ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE