Οι φωτογραφίες του Παντελίδη από τον αδελφό του Τριαντάφυλλο, πριν το μνημόσυνο

Οι φωτογραφίες του Παντελίδη από τον αδελφό του Τριαντάφυλλο, πριν το μνημόσυνο

Το μνημόσυνο του Παντελή Παντελίδη είναι σε 2 μέρες και η θύμηση του είναι ακόμα πιο έντονη στην οικογένειά του.

Ο μεγάλος του αδελφός, Τριαντάφυλλος, όσο πλησιάζουν οι μέρες για το μνημόσυνο τον φέρνει στο μυαλό του όλο και πιο πολύ.

Την Πέμπτη (24/03) έκανε ένα ακόμη post στο προφίλ του στο Facebook προς τιμήν του αδελφού του, φτιάχνοντας ένα κολάζ με κάποιες φωτογραφίες του καλλιτέχνη που δεν είχαν δει το φως της δημοσιότητας ξανά. Με αφορμή την εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου και μιας που ο Παντελής είχε υπηρετήσει αρκετά χρόνια στο Πολεμικό Ναυτικό, ο Τριαντάφυλλος δημοσίευσε ένα κολάζ αποτελούμενο από τέσσερις φωτογραφίες από διαφορετικές φάσεις της ζωής του. Στη μια τον βλέπουμε μικρό να είναι σημαιοφόρος στη σχολική παρέλαση, σε μια άλλη είναι με τη στολή του Πολεμικού Ναυτικού, στην τρίτη είναι στο στρατό και η τελευταία είναι η πιο πρόσφατη.

Ο Τριαντάφυλλος δίπλα σχολίασε: «Απλός, ταπεινός, λαϊκός, μα πάνω απ´ολα πατριώτης!!»


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE