«Αισθητήρα» για «τρολ» εισάγει το Facebook

«Αισθητήρα» για «τρολ» εισάγει το Facebook

Στη συνέχεια, ο χρήστης θα πρέπει να ενημερώσει το Facebook εάν ο εν λόγω λογαριασμός τον… «τρολάρει» ή είναι ένας δεύτερος το ιδίου χρήστη.

Το Mashable λέει ότι ο εντοπισμός γίνεται αυτόματα από το Facebook, αλλά η απάντηση που θα δωθεί θα ελεγχθεί από άνθρωπο.

Τα χαρακτηριστικό είναι σε δοκιμή από τον Νοέμβριο του 2015 και τώρα είναι έτοιμο να διατεθεί στο 75% των χρηστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE