Το Ισλαμικό Κράτος έχει εκπαιδεύσει 400 «μαχητές» για να επιτεθούν στην Ευρώπη!

Το Ισλαμικό Κράτος έχει εκπαιδεύσει 400 «μαχητές» για να επιτεθούν στην Ευρώπη!

Σύμφωνα με Ευρωπαίους και Ιρακινούς αξιωματούχους, η οργάνωση έχει ημιαυτόνομους πυρήνες που εξαπλώνονται σε όλη την Ευρώπη.

To Ισλαμικό Κράτος έχει εκπαιδεύσει τουλάχιστον 400 «μαχητές» του, προκειμένου να επιτεθούν στην Ευρώπη, σε «φονικά κύματα».

Τις παραπάνω τρομακτικές πληροφορίες μετέδωσε το βράδυ της Τρίτης το Associated Press επικαλούμενο αξιωματούχους οι οποίοι αποκάλυψαν ότι η ακραία ισλαμιστική οργάνωση έχει ημιαυτόνομους πυρήνες που εξαπλώνονται σε όλη την Ευρώπη.

Όπως αναφέρει το ειδησεογραφικό πρακτορείο, η προειδοποίηση για τη δράση των τζιχαντιστών έρχεται από πολλούς Ευρωπαίους αλλά και Ιρακινούς αξιωματούχους μυστικών υπηρεσιών και έναν Γάλλο, ο οποίο ερευνάς τα δίκτυα των μαχητών του Ισλαμικού Κράτους.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, οι 400 τζιχαντιστές έχουν λάβει εντολές από την ηγεσία της τρομοκρατικής οργάνωσης, να βρουν την κατάλληλη στιγμή και το κατάλληλο σημείο για να επιτεθούν, ενώ έχουν όλοι μάθει μια συγκεκριμένη μέθοδο με την οποία σχεδιάζουν να «χτυπήσουν».

Οι ανησυχητικές αυτές αναφορές έρχονται την ώρα που το Βέλγιο θρηνεί τους νεκρούς από τις φονικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες και ενώ οι ΗΠΑ εξέδωσαν ταξιδιωτική οδηγία που αφορούσε ολόκληρη την Ευρώπη, προειδοποιώντας ότι «τρομοκρατικές οργανώσεις εξακολουθούν να σχεδιάζουν επιθέσεις σε ευρωπαϊκό έδαφος»!

Μάλιστα, τα θύματα στις Βρυξέλλες θα μπορούσαν να ήταν πολύ περισσότερα καθώς όπως αποκάλυψε την Τετάρτη ο Βέλγος εισαγγελέας, ο μεγαλύτερος εκρηκτικός μηχανισμός που είχαν δημιουργήσει οι δράστες, δεν εξερράγη. Τον συγκεκριμένο μηχανισμό μετέφερε ο Ναζίμ Λαχράουι, ενώ σύμφωνα επίσης με πληροφορίες, τα εκρηκτικά περιείχαν νιτρικό αμμώνιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Με μία εκτενή και προσεκτικά δομημένη διάσκεψη Τύπου, πλαισιωμένος από τους δικηγόρους του, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης επιχείρησε να δώσει τη δική του απάντηση στα ευρήματα της Αρχής κατά της Διαφθοράς. Ωστόσο, πέρα από την απόρριψη των ισχυρισμών που τον αφορούν, το βασικό μήνυμα που θέλησε να στείλει ήταν ένα: Η υπόθεση πρέπει να οδηγηθεί σε ανεξάρτητη ποινική διερεύνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE