ΚΥΠΡΟΣ: Κάποιοι είδαν τρομοκράτες! Έξι περιπολικά στη Μακεδονίτισσα

ΚΥΠΡΟΣ: Κάποιοι είδαν τρομοκράτες! Έξι περιπολικά στη Μακεδονίτισσα

Ευτυχώς τόσο κακό για το τίποτε το βράδυ της Τετάρτης, 23 Μαρτίου στη Λευκωσία. Η Αστυνομία ωστόσο ως όφειλε ανταποκρίθηκε σε κλήση πολίτη.

Σε συναγερμό τέθηκε η Αστυνομία το βράδυ της Τετάρτης, (23/3) στη Λευκωσία όταν δέχθηκε τηλεφώνημα από πολίτη ότι κάτι ύποπτο γίνεται στην οδό Λυκαβητού στη Μακεδονίτισσα.

Ο μάρτυρας… ήταν ιδιαίτερα φοβισμένος από τις τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες και ζήτησε βοήθεια.

Η Αστυνομία ανταποκρίθηκε αμέσως με έξι περιπολικά. Mέλη της δύναμης όταν έφθασαν στο σημείο διαπίστωσαν ωστόσο (ευτυχώς!) πως επρόκειτο για άνδρες κρεοπωλείου, οι οποίοι φόρτωναν κρέατα σε τρία φορτηγά!

Eπομένως η πληροφορία ήταν λανθασμένη και ο συναγερμός θεωρείται λήξας… 

Να σημειωθεί πως η Αστυνομία είναι σε επαγρύπνηση μετά τα τρομοκρατικά χτυπήματα στις Βρυξέλλες, ενώ όπως δήλωσε τη Τρίτη, 22/3,  ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Αντρέας Αγγελίδης τα μέτρα εντατικοποιήθηκαν από καιρό και είναι αυξημένα.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Γ. Αντωνίου: «Άκοψη η παρέμβαση Παπασταύρου για GSI, ο Πρόεδρος δεν θα έπρεπε να ενημερώνεται από τα ΜΜΕ»

Γ. Αντωνίου: «Άκοψη η παρέμβαση Παπασταύρου για GSI, ο Πρόεδρος δεν θα έπρεπε να ενημερώνεται από τα ΜΜΕ»

Είναι συνεχής η επικοινωνία του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος για σειρά ζητημάτων, συμπεριλαμβανομένου του έργου της ηλεκτρικής διασύνδεσης και η συνεργασία των δύο κυβερνήσεων είναι παραγωγική και θεσμικά άρτια δήλωσε ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

BEST OF TOTHEMAONLINE