ΚΥΠΡΟΣ: Κάποιοι είδαν τρομοκράτες! Έξι περιπολικά στη Μακεδονίτισσα

ΚΥΠΡΟΣ: Κάποιοι είδαν τρομοκράτες! Έξι περιπολικά στη Μακεδονίτισσα

Ευτυχώς τόσο κακό για το τίποτε το βράδυ της Τετάρτης, 23 Μαρτίου στη Λευκωσία. Η Αστυνομία ωστόσο ως όφειλε ανταποκρίθηκε σε κλήση πολίτη.

Σε συναγερμό τέθηκε η Αστυνομία το βράδυ της Τετάρτης, (23/3) στη Λευκωσία όταν δέχθηκε τηλεφώνημα από πολίτη ότι κάτι ύποπτο γίνεται στην οδό Λυκαβητού στη Μακεδονίτισσα.

Ο μάρτυρας… ήταν ιδιαίτερα φοβισμένος από τις τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες και ζήτησε βοήθεια.

Η Αστυνομία ανταποκρίθηκε αμέσως με έξι περιπολικά. Mέλη της δύναμης όταν έφθασαν στο σημείο διαπίστωσαν ωστόσο (ευτυχώς!) πως επρόκειτο για άνδρες κρεοπωλείου, οι οποίοι φόρτωναν κρέατα σε τρία φορτηγά!

Eπομένως η πληροφορία ήταν λανθασμένη και ο συναγερμός θεωρείται λήξας… 

Να σημειωθεί πως η Αστυνομία είναι σε επαγρύπνηση μετά τα τρομοκρατικά χτυπήματα στις Βρυξέλλες, ενώ όπως δήλωσε τη Τρίτη, 22/3,  ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Αντρέας Αγγελίδης τα μέτρα εντατικοποιήθηκαν από καιρό και είναι αυξημένα.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Η εβδομάδα που ξεκινάει αναμένεται καθοριστική για το Κυπριακό, καθώς η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει στην Κύπρο για να συναντηθεί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και με τον κατοχικό ηγέτη, με στόχο να αξιολογήσει την πρόοδο στις διαπραγματεύσεις. Η συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προγραμματισμένη για το πρωί της Τρίτης, συνοδεύεται από έντονη κινητικότητα στη Λευκωσία, με την Κυβέρνηση να προετοιμάζεται εντατικά, στοχεύοντας στον ορισμό διευρυμένης συνάντησης για την επανέναρξη της διαπραγμάτευσης, όπως αποτελεί πάγια θέση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE