De Standaard: Νεκρός ο Ναζίμ Λαχράουι -Ηταν ο δεύτερος καμικάζι του αεροδρομίου (ΦΩΤΟ)

De Standaard: Νεκρός ο Ναζίμ Λαχράουι -Ηταν ο δεύτερος καμικάζι του αεροδρομίου (ΦΩΤΟ)

Νεκρός φέρεται πως είναι ο Ναζίμ Λαχράουι, ο δεύτερος βομβιστής του αεροδρομίου Ζάβεντεμ των Βρυξελλών, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η βελγική «De Standaard».

Οπως αναφέρει, ο Λαχράουι ήταν ο δεύτερος καμικάζι αυτοκτονίας που ήταν ζωσμένος με εκρηκτικά στο αεροδρόμιο. Είναι ο άνδρας που φορούσε το λευκό μπουφάν, τα γυαλιά και το καπέλο, στις εικόνες που έδωσε η κάμερα ασφαλείας.



 

Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες ήθελαν τις βελγικές αρχές να καταζητούν τον δράστη, καθώς φερόταν πως είχε διαφύγει, καθώς η βαλίτσα του, η οποία περιείχε την μεγαλύτερη ποσότητα εκρηκτικών δεν εξερράγη.

Ο Λαχράουι γεννήθηκε στην περιοχή Σάερμπεκ των Βρυξελλών, στις 18 Μαΐου του 1991 και έχει 6 αδέλφια, ενώ φέρεται να έχει εκπαιδευτεί ως ηλεκτρολόγος μηχανικός.

Οι βελγικές αρχές τον αναζητούσαν και για τις επιθέσεις στο Παρίσι, καθώς τα ίχνη του γενετικού του υλικού βρέθηκαν σε υλικό που είχε χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή εκρηκτικών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Δεν είναι τυχαίες» – Δύο πυρκαγιές κοντά στο Όμοδος μέσα σε δύο βδομάδες - Το κοινό που εντοπίζουν οι Αρχές

«Δεν είναι τυχαίες» – Δύο πυρκαγιές κοντά στο Όμοδος μέσα σε δύο βδομάδες - Το κοινό που εντοπίζουν οι Αρχές

Μόλις δύο εβδομάδες μετά τη φονική πυρκαγιά που σάρωσε την ορεινή περιοχή της Λεμεσού, νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετά το μεσημέρι της Παρασκευής στην κοινότητα του Ομόδους, βάζοντας ξανά σε συναγερμό τις πυροσβεστικές δυνάμεις.