ΛΕΜΕΣΟΣ: «Έλα να δεις τα καναρίνια μου» είπε ο 73χρονος στο κοριτσάκι!

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Έλα να δεις τα καναρίνια μου» είπε ο 73χρονος στο κοριτσάκι!

Στη σύλληψη 73χρονου προχώρησε το απόγευμα της Τετάρτης, 23 Μαρτίου, η Αστυνομία στη Λεμεσό, για διερευνώμενη υπόθεση άσεμνης επίθεσης σε ανήλικη.

Αρνείται τις κατηγορίες ο 73χρονος από τη Λεμεσό. 12χρονη τον κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι της έδειξε το επίμαχο σημείο του!

Η ανήλικη βρήκε το θάρρος και ανέφερε στους δικούς της όλα όσα συνέβησαν στο σπίτι του 73χρονου, το οποίο γειτνιάζει με της γιαγιάς της στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την καταγγελία ο ηλικιωμένος κάλεσε το κοριτσάκι για να του δείξει τα καναρίνια που έχει σε κλουβί και εκεί σε κάποια στιγμή κατέβασε το παντελόνι του!

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του και την Πέμπτη, 24 Μαρτίου θα οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησης του. 

Χ.ΤΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λεμεσός: Σεξουαλική παρενόχληση 73χρονου εις βάρος ανήλικης

  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Την ισχυρή βούληση της κυβέρνησης για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό μετέφερε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά τη σημερινή συνάντησή του με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη.