Συνελήφθη στις Βρυξέλλες ο Ναζίμ Λαχράουι

Συνελήφθη στις Βρυξέλλες ο Ναζίμ Λαχράουι

Ηταν καταζητούμενος για τις επιθέσεις του Παρισιού, συνεργός του Αμπντεσλάμ και ειδικός στην κατασκευή εκρηκτικών μηχανισμών

Συνελήφθη στις Βρυξέλλες ο Ναζίμ Λαχράουι, γράφει η βελγική εφημερίδα DH.

Είναι ο άντρας για τον οποίο υπήρξε ανθρωποκυνηγητό για το «χτύπημα» στο αεροδρόμιο Ζaventem.

Σύμφωνα με την βελγική εφημερίδα DH, είναι ο άντρας που διακρίνεται στη φωτογραφία του αεροδρομίου να φορά καπέλο. Ο Ναζίμ Λαχράουι ήταν καταζητούμενος για τις επιθέσεις του Παρισιού, συνεργός του συλληφθέντα Σαλάχ Αμπντεσλάμ και ειδικός στην κατασκευή εκρηκτικών μηχανισμών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ναζίμ Λαχράουι, φέρεται να εξαφανίστηκε τρέχοντας από το αεροδρόμιο αμέσως μετά την έκρηξη.

Η βελγική αστυνομία στην προσπάθειά της να συγκεντρώσει περισσότερες πληροφορίες για τον άνδρα έδωσε στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες του με την ερώτηση «γνωρίζετε αυτό τον άνδρα;».

Ο Λαχράουι, είναι ένας 24χρονος συριακής καταγωγής, ο οποίος φέρεται να έφυγε από τη χώρα του τον Φεβρουάριο του 2013 και να ταξίδεψε χρησιμοποιώντας ψεύτικα στοιχεία ως την Ουγγαρία τον Σεπτέμβριο με τον Αμπντεσλάμ. Η αστυνομία έχει επιβεβαιώσει ότι το DNA του βρέθηκε σε διάφορες ζώνες αυτοκτονίας που χρησιμοποιήθηκαν τον Νοέμβριο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αρχίζει η εξέταση της ένστασης της Ντόριας Βαρωσιώτου στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο

Αρχίζει η εξέταση της ένστασης της Ντόριας Βαρωσιώτου στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο

Αρχίζει σήμερα στις 0930 το πρωί η διαδικασία ενώπιον του Ανώτατου Συνταγματικού Δικαστηρίου, το οποίο συνέρχεται ως Ακυρωτικό Δευτεροβάθμιο Δικαστικό Συμβούλιο (ΑΔΔΣ), για την εξέταση της ένστασης που καταχώρησε στις 8 Ιουλίου η Ντόρια Βαρωσιώτου σε σχέση με τον τερματισμό του διορισμού της στη θέση επαρχιακού δικαστή.

BEST OF TOTHEMAONLINE