Επιβεβαίωση: Αυξημένα τα μέτρα ασφαλείας από την Αστυνομία μετά το τρομοκρατικό χτύπημα

Επιβεβαίωση: Αυξημένα τα μέτρα ασφαλείας από την Αστυνομία μετά το τρομοκρατικό χτύπημα

Σε αυξημένη επαγρύπνηση βρίσκεται από το πρωί η Αστυνομία, μετά από το τρομοκρατικό κτύπημα που σημειώθηκε στις Βρυξέλλες, η οποία παρακολουθεί την κατάσταση ενδελεχώς, ενώ έχουν αυξηθεί και τα μέτρα ασφάλειας.

Διαβάστε επίσης: : Σε συναγερμό και η Κύπρος λόγω του τρομοκρατικού κτυπήματος στις Βρυξέλλες

.Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, με αφορμή τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το πρωί, υπό την προεδρία του Αρχηγού της Αστυνομίας, Ζαχαρία Χρυσοστόμου, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Αντρέας Αγγελίδης, είπε ότι οι τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες συζητήθηκαν ενδελεχώς και “η Αστυνομία βρίσκεται σε αυξημένη επαγρύπνηση, ενώ όλη η κατάσταση παρακολουθείται”.

Σε ερώτηση σχετικά με τα μέτρα που έχει λάβει η Αστυνομία, ο κ. Αγγελίδης είπε πως “τα μέτρα εντατικοποιήθηκαν από καιρό και είναι αυξημένα”, για να σημειώσει ότι η Αστυνομία “είναι σε αυξημένη ετοιμότητα και επαγρύπνηση, λόγω της κατάστασης στις Βρυξέλλες”.

Σημείωσε ακόμα ότι τα μέτρα εντατικοποιήθηκαν εδώ και καιρό σε διάφορους χώρους της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Επιπλέον, ανέφερε πως υπάρχει συνεχής συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους, καθώς επίσης και με άλλες υπηρεσίες στο εξωτερικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE