Τραγωδία στη Λεμεσό: Σκότωσε με σφυρί τη πεθερά της και μετά αυτοκτόνησε

Τραγωδία στη Λεμεσό: Σκότωσε με σφυρί τη πεθερά της και μετά αυτοκτόνησε

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φώς της δημοσιότητας, αναφορικά με το φονικό που διεπράχθη στη Λεμεσό το μεσημέρι της Τρίτης 22/3.

Διαβάστε επίσης: Φόνος στη Γερμασόγεια! Νύφη φέρεται να σκότωσε την πεθερά της!

Σύμφωνα με τα τις πληροφορίες που εξασφάλισε η ιστοσελίδα μας 56χρονη, σκότωσε την 61χρονη Κύπρια πεθερά της, όταν αυτή κοιμόταν. Φέρεται να την κτύπησε με σφυρί, με τα χτυπήματα να επιφέρουν τον θάνατο της, ενώ στη συνέχεια η 56χρονη, κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα χαπιών και έχασε τη ζωή της.

Τα δυο άψυχα σώματα των γυναικών, βρίσκονται αυτή τη στιγμή εντός του υποστατικού στη Γερμασόγεια και αναμένονται στη σκηνή οι ιατροδικαστές, ενώ ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας έχουν αποκλείσει το σημείο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αισιόδοξος για την ΑΤΑ ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης- «Πολύ σύντομα θα έχουμε θετικά αποτελέσματα»

Αισιόδοξος για την ΑΤΑ ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης- «Πολύ σύντομα θα έχουμε θετικά αποτελέσματα»

Πολύ σύντομα αναμένονται θετικά αποτελέσματα για το θέμα της ΑΤΑ, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τη Δευτέρα, σημειώνοντας ότι η προσπάθεια ανασυγκρότησης του κράτους μέσα από τις μεταρρυθμίσεις είναι συνεχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE