ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λ. Χριστοφόρου: Βρίσκεται στις Βρυξέλλες κλεισμένος στο Ευρωκοινοβούλιο! «Όλοι οι Κύπριοι που γνωρίζω είναι καλά»

Λ. Χριστοφόρου: Βρίσκεται στις Βρυξέλλες κλεισμένος στο Ευρωκοινοβούλιο! «Όλοι οι Κύπριοι που γνωρίζω είναι καλά»

Ώρα μηδέν ήταν αυτή των τρομοκρατικών επιθέσεων στο αεροδρόμιο και το μετρό των Βρυξελλών, στην καρδιά της ΕΕ, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Ευρωβουλευτής, Λευτέρης Χριστοφόρου εκτιμώντας ότι η επόμενη ημέρα θα είναι δύσκολη.

“Είναι ώρα μηδεν, από άποψη κινήσεων λόγω του περιορισμού των δικαιωμάτων των πολιτών για λόγους ασφαλείας, αλλά και λόγω του ότι επανήλθε ο φόβος στις Βρυξέλλες και αυτή τη φορά πιστεύω ότι θα κρατήσει πολύ, εξαιτίας της έκτασης των χτυπημάτων και των σημείων που αυτές έγιναν”, σημείωσε.

Ο κ. Χριστοφόρου επεσήμανε ότι η ώρα της έκρηξης στο σταθμό του μετρό κοντά στα κτίρια των θεσμικών οργάνων της Ευρώπης ήταν ώρα αιχμής. Ο ίδιος, είπε, βρισκόταν στο κτίριο του Ευρωκοινοβουλίου, όπου παραμένει, διαβεβαιώνοντας ότι οι συνεργάτες του και οι κυπριακής καταγωγής υπάλληλοι και άτομα που γνωρίζει είναι καλά στην υγεία τους.

Οι εργασίες των επιτροπών του ΕΚ αναβλήθηκαν, πρόσθεσε, ενώ αύριο επρόκειτο να διακοπούν λόγω του Πάσχα των Καθολικών την ερχόμενη Κυριακή. Οι οδηγίες που έχουν, ανέφερε, είναι να παραμείνουν εντός του κτιρίου του ΕΚ. Αύριο, είπε, εφόσον έχουν ολοκληρωθεί άδοξα οι εργασίες του Ευρωκοινοβουλίου, θα αναχωρήσουν από τις Βρυξέλλες για να επιστρέψουν στην Κύπρο μέσω τρίτων χωρών εάν χρειαστεί.

Η απάντησή μας στην τρομοκρατία, κατέληξε, είναι ότι “δεν πτοούμεθα, με ψυχραιμία συνεχίζουμε τη ζωή μας”.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Ο Εθνοφρουρός Θανάσης Νικολάου απεβίωσε από στραγγαλισμο, ανακοίνωσε η θανατική ανακρίτρια, δικαστής, Ντόρια Βαρωσιώτου, η οποία εξέθεσε τα αίτια θανάτου κατά τη διάρκεια τρίωρης διαδικασίας ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top