«Πυρά» Αβέρωφ: «Δεν μπορούν ' κάποιοι βολεμένοι' να καταστρέφουν την οικονομία»

«Πυρά» Αβέρωφ: «Δεν μπορούν ' κάποιοι βολεμένοι' να καταστρέφουν την οικονομία»

Δεν μπορούν κάποιοι βολεμένοι, κατά την έκφρασή του, να καταστρέφουν την οικονομία, δήλωσε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, αναφερόμενος στην απεργία στα λιμάνια, και κάλεσε την Κυβέρνηση να λάβει μέτρα.

«Κάποιοι στο λιμάνι Λεμεσού έχουν παρεξηγήσει το δικαίωμα της απεργίας και το μετατρέπουν σε εκβιασμό ολόκληρης της κυπριακής οικονομίας» δήλωσε στη Βουλή ο κ. Νεοφύτου.

«Με διασφαλισμένες και για αύριο και για το μέλλον τις θέσεις εργασίας και τις απολαβές τους, κρατούν σε ομηρία το εμπόριο της Κύπρου, θέτουν σε κίνδυνο τους εισαγωγείς, αλλά ενδέχεται να προξενήσουν τεράστια ζημιά και στον γεωργικό τομέα, στις εξαγωγές των κυπριακών πατατών» προειδοποίησε.

«Καλώ την κυβέρνηση να λάβει οποιαδήποτε μέτρα κρίνει αναγκαία γιατί δεν μπορούν πέντε, δέκα, είκοσι, τριάντα βολεμένοι να καταστρέφουν μια οικονομία ολόκληρη» είπε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Τα 13 μέτρα για οικογένειες και νέους – Ποια επιδόματα αυξήθηκαν

Χριστοδουλίδης: Τα 13 μέτρα για οικογένειες και νέους – Ποια επιδόματα αυξήθηκαν

Στις πολιτικές στήριξης των νέων ζευγαριών και των οικογενειών, με στόχο τη δημογραφική ανάκαμψη της Κύπρου, αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE