«Πυρά» Αβέρωφ: «Δεν μπορούν ' κάποιοι βολεμένοι' να καταστρέφουν την οικονομία»

«Πυρά» Αβέρωφ: «Δεν μπορούν ' κάποιοι βολεμένοι' να καταστρέφουν την οικονομία»

Δεν μπορούν κάποιοι βολεμένοι, κατά την έκφρασή του, να καταστρέφουν την οικονομία, δήλωσε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, αναφερόμενος στην απεργία στα λιμάνια, και κάλεσε την Κυβέρνηση να λάβει μέτρα.

«Κάποιοι στο λιμάνι Λεμεσού έχουν παρεξηγήσει το δικαίωμα της απεργίας και το μετατρέπουν σε εκβιασμό ολόκληρης της κυπριακής οικονομίας» δήλωσε στη Βουλή ο κ. Νεοφύτου.

«Με διασφαλισμένες και για αύριο και για το μέλλον τις θέσεις εργασίας και τις απολαβές τους, κρατούν σε ομηρία το εμπόριο της Κύπρου, θέτουν σε κίνδυνο τους εισαγωγείς, αλλά ενδέχεται να προξενήσουν τεράστια ζημιά και στον γεωργικό τομέα, στις εξαγωγές των κυπριακών πατατών» προειδοποίησε.

«Καλώ την κυβέρνηση να λάβει οποιαδήποτε μέτρα κρίνει αναγκαία γιατί δεν μπορούν πέντε, δέκα, είκοσι, τριάντα βολεμένοι να καταστρέφουν μια οικονομία ολόκληρη» είπε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Ο εκνευρισμός Χριστοδουλιδη - Οι πιέσεις και οι διαρροές που ανέτρεψαν τους σχεδιασμούς

Ανασχηματισμός: Ο εκνευρισμός Χριστοδουλιδη - Οι πιέσεις και οι διαρροές που ανέτρεψαν τους σχεδιασμούς

Ο ανασχηματισμός που σχεδιάστηκε ως κίνηση ανανέωσης και επανεκκίνησης για την κυβέρνηση Χριστοδουλίδη, εξελίχθηκε σε μια δύσκολη πολιτική εξίσωση. Οι διαρροές των τελευταίων ημερών, αντί να δημιουργήσουν την εικόνα μιας κυβέρνησης που ετοιμάζεται να περάσει στην επόμενη φάση της θητείας της, άνοιξαν έναν κύκλο αντιδράσεων, εσωτερικών πιέσεων και παρασκηνιακών διαβουλεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE