Αφήνουν τίγρεις να πεθάνουν από τη πείνα για να γίνουν τα οστά τους αφροδισιακό κρασί!

Αφήνουν τίγρεις να πεθάνουν από τη πείνα για να γίνουν τα οστά τους αφροδισιακό κρασί!

Κινέζοι θεωρούν ότι ενισχύεται η σεξουαλικότητά τους

Κρασί με αφροδισιακές ιδιότητες που εμπεριέχει κόκαλα τίγρης, έχει προκαλέσει την οργή ακτιβιστών για τα δικαιώματα των ζώων που καταγγέλλουν ότι τα άγρια ζώα κρατούνται σε άθλιες συνθήκες προκειμένου αυτά να πεθάνουν από τη πείνα για τα οστά τους να αναμειχθούν με κρασί που πωλείται έναντι 500 δολαρίων το μπουκάλι.

Το συγκεκριμένο κρασί, γράφει το Russian Today, το προτιμούν αρκετοί Κινέζοι που θεωρούν ότι θα ενισχύσει τη σεξουαλική τους δύναμη και θα τους χαρίσει δύναμη. Όπως γράφει το ρεπορτάζ, τα οστά παραμένουν σε κάποιο υγρό για 8 χρόνια και ακολούθως αναμειγνύονται, μεταξύ άλλων, και με βότανα.

Η αυξημένη ζήτηση του κρασιού, έχει οδηγήσει σε αύξηση των μονάδων εκτροφής τίγρεων τόσο στην Κίνα όσο και σε Λάος και Βιετνάμ. Όπως εξηγεί το ρεπορτάζ, υπολογίζεται ότι πάνω από 6.000 τίγρεις ζουν σε αιχμαλωσία στην Κίνα, αριθμός δηλαδή που είναι περισσότερο από το διπλάσιο του αριθμού των άγριων τίγρεων στον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πότε θα αποφασίσουν τα επόμενα βήματα για την ΑΤΑ οι συντεχνίες

Πότε θα αποφασίσουν τα επόμενα βήματα για την ΑΤΑ οι συντεχνίες

Τα επόμενα βήματά τους για τη διεκδίκηση της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής θα αποφασίσουν την 1η Σεπτεμβρίου οι συνδικαλιστικές οργανώσεις, όπως είπε στο ΚΥΠΕ, η ΓΓ της ΠΕΟ, Σωτηρούλα Χαραλάμπους.