Τελικός DanSing 5: Ποιας την ερμηνεία χαρακτήρισαν «μπουζούκι δεύτερης κατηγορίας»; VIDEO

Τελικός DanSing 5: Ποιας την ερμηνεία χαρακτήρισαν «μπουζούκι δεύτερης κατηγορίας»; VIDEO

Ο διαπληκτισμός του ημιτελικού ήρθε στο προσκήνιο οξύνοντας τα πνεύματα.... Το κερασάκι στην τούρτα ο βαρύτατος χαρακτηρισμός για ξεπέτα...

Η σκληρή κριτική των κριτών προς την Φλώρα Σάρδαλου, προκάλεσε το ξέσπασμα της διαγωνιζόμενης, η οποία δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα στα παρασκήνια του Dansing For You 5.

Η Φλώρα και ο Στέλιος Κωνσταντάς τραγούδησαν το κομμάτι της Μοσχολιού "Ξενύχτησα στην πόρτα σου". Δεν απέσπασαν τις καλύτερες των κριτικών, αλλά οι χαρακτηρισμοί ξεπέτα και μπουζούκι δεύτερης κατηγορίας την έκαναν να λυγίσει. 


Ο Νίκος Μουρατίδης, αρχικά αναφέρθηκε στην διαφωνία τους την περασμένη εβδομάδα και στα όσα είπε η Φλώρα σε ραδιοφωνική συνέντευξη που έδωσε, και έπειτα προχώρησε σε μία σκληρή κριτική για την ερμηνεία της στον τελικό.

«Δεν μου άρεσε που το έκανες ξεπέτα το κομμάτι», είπε ο κριτής στη διαγωνιζόμενη, ενώ μάλιστα ανέφερε ότι του θύμισε «μπουζούκι δεύτερης κατηγορίας».


Μετά το τέλος της κριτικής, η Φλόρα αποχωρώντας από το στούντιο δάκρυσε, ενώ έτρεξαν να την παρηγορήσουν άτομα της παραγωγής.

Από την άλλη, στην τρίτη και τελευταία της εμφάνιση, η Φλώρα απέσπασε για το τραγούδι «Δίχτυ»,εγκωμιαστικά λόγια από την Κατερίνα Γκαγκάκη τα οποία την έκαναν να δακρύσει από συγκίνηση. 

Πηγή Video: TVONE

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Δημοσκόπηση SIGMA: Ξεκάθαρα σε λάθος πορεία η χώρα - Πώς κρίνουν οι πολίτες το έργο της Κυβέρνησης δύο χρόνια μετά

Δημοσκόπηση SIGMA: Ξεκάθαρα σε λάθος πορεία η χώρα - Πώς κρίνουν οι πολίτες το έργο της Κυβέρνησης δύο χρόνια μετά

Κόλαφος για την Κυβέρνηση Χριστοδουλίδη η νέα δημοσκόπηση του SIGMA για το πολιτικό σκηνικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE