Τελικός DanSing 5: Ποιας την ερμηνεία χαρακτήρισαν «μπουζούκι δεύτερης κατηγορίας»; VIDEO

Τελικός DanSing 5: Ποιας την ερμηνεία χαρακτήρισαν «μπουζούκι δεύτερης κατηγορίας»; VIDEO

Ο διαπληκτισμός του ημιτελικού ήρθε στο προσκήνιο οξύνοντας τα πνεύματα.... Το κερασάκι στην τούρτα ο βαρύτατος χαρακτηρισμός για ξεπέτα...

Η σκληρή κριτική των κριτών προς την Φλώρα Σάρδαλου, προκάλεσε το ξέσπασμα της διαγωνιζόμενης, η οποία δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα στα παρασκήνια του Dansing For You 5.

Η Φλώρα και ο Στέλιος Κωνσταντάς τραγούδησαν το κομμάτι της Μοσχολιού "Ξενύχτησα στην πόρτα σου". Δεν απέσπασαν τις καλύτερες των κριτικών, αλλά οι χαρακτηρισμοί ξεπέτα και μπουζούκι δεύτερης κατηγορίας την έκαναν να λυγίσει. 


Ο Νίκος Μουρατίδης, αρχικά αναφέρθηκε στην διαφωνία τους την περασμένη εβδομάδα και στα όσα είπε η Φλώρα σε ραδιοφωνική συνέντευξη που έδωσε, και έπειτα προχώρησε σε μία σκληρή κριτική για την ερμηνεία της στον τελικό.

«Δεν μου άρεσε που το έκανες ξεπέτα το κομμάτι», είπε ο κριτής στη διαγωνιζόμενη, ενώ μάλιστα ανέφερε ότι του θύμισε «μπουζούκι δεύτερης κατηγορίας».


Μετά το τέλος της κριτικής, η Φλόρα αποχωρώντας από το στούντιο δάκρυσε, ενώ έτρεξαν να την παρηγορήσουν άτομα της παραγωγής.

Από την άλλη, στην τρίτη και τελευταία της εμφάνιση, η Φλώρα απέσπασε για το τραγούδι «Δίχτυ»,εγκωμιαστικά λόγια από την Κατερίνα Γκαγκάκη τα οποία την έκαναν να δακρύσει από συγκίνηση. 

Πηγή Video: TVONE

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το δείπνο - «Είμαι ικανοποιημένος από τη συζήτηση, αν με ρωτάτε για το θετικό πρόσημο θα δούμε αύριο»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το δείπνο - «Είμαι ικανοποιημένος από τη συζήτηση, αν με ρωτάτε για το θετικό πρόσημο θα δούμε αύριο»

Ευελπιστώ αύριο να ακούσω θετικές εξελίξεις, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε σχέση με τα αποτελέσματα της τριμερούς συνάντησης ανάμεσα στον ίδιο, τον ΓΓ των ΗΕ και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE