Πέθαναν παραπληγικοί στην Κύπρο λόγω ανικανότητας τους Κράτους – Τι καταγγέλει ο πρόεδρος της οργάνωσης

Πέθαναν παραπληγικοί στην Κύπρο λόγω ανικανότητας τους Κράτους – Τι καταγγέλει ο πρόεδρος της οργάνωσης

Παραπληγικοί και παραπληγικοί ηλικίας 50 – 60 ετών έχουν πεθάνει τα τελευταία χρόνια λόγω της ανικανότητας του κράτους να προσφέρει τις απαραίτητες υπηρεσίες.

Αυτό δήλωσε στην εφημερίδα «Φιλελεύθερος» ο πρόεδρος της οργάνωσης Παραπληγικών Κύπρου κ.Δημήτρης Λαμπριανίδης.

Συγκεκριμένα,  ανέφερε ότι, «τα τελευταία χρόνια  έχουμε χάσει μέλη μας στην ηλικία των 50 – 60 ετών εξαιτίας των υποβαθμισμένων υπηρεσιών που λαμβάνουν ειδικά στον τομέα της ουρολογίας, της ελλιπούς και μη εξειδικευμένης ουρολογικής φροντίδας δηλαδή, που μας παρέχεται από τα δημόσια νοσηλευτήρια».

Επίσης σημείωσε πως «τα τελευταία χρόνια λόγω της έλλειψης κλινών στα δημόσια νοσηλευτήρια υπάρχουν περιπτώσεις παραπληγικών και τετραπλαγικών ασθενών που καθυστερημένα γίνονται εισαγωγή».

Ενώ τέλος συμπλήρωσε ότι, «εμείς γνωρίζουμε ότι παραπληγικοί και τετραπληγικοί  πέθαναν με προβλήματα στα νεφρά τους και γι αυτό επιμένουμε ότι χρειάζεται εξειδικευμένος ουρολόγος για να εξυπηρετούνται όλοι οι ασθενείς που έχουν ανάγκη τέτοιου είδους υπηρεσίες».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τα σενάρια για το αποτέλεσμα της Γενεύης- Τα ευχολόγια των Ηνωμένων Εθνών

Τα σενάρια για το αποτέλεσμα της Γενεύης- Τα ευχολόγια των Ηνωμένων Εθνών

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την άτυπη πενταμερή, που θα πραγματοποιηθεί στη Γενεύη στις 17 και 18 Μαρτίου και η ε/κ πλευρά η οποία ετοιμάζει τις αποσκευές της για να μεταβεί στην Ελβετία σε αυτό το κρίσιμο ραντεβού για το κυπριακό, έχει χαμηλές προσδοκίες, για μια διάσκεψη που κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ποιο θα είναι το αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE