Μια μοιραία κίνηση του στοίχισε τη ζωή - Ο Μάριος Ανδρέα Χαραλάμπους το νέο θύμα της ασφάλτου

Μια μοιραία κίνηση του στοίχισε τη ζωή - Ο Μάριος Ανδρέα Χαραλάμπους το νέο θύμα της ασφάλτου

Τη στιγμή που προσπαθούσε να προσπεράσει το προπορευόμενο αυτοκίνητο, έγινε το μοιραίο!

Το νέο θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε στην περιοχή «Χαλεπιανές» στην Λευκωσία, στις 11:40 το πρωί της Κυριακής (20/03).

Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο άτυχος 41χρονος οδηγός της μοτοσυκλέτας προσπάθησε να προσπεράσει προπορευόμενο αυτοκίνητο το οποίο έστριψε δεξιά, με αποτέλεσμα μοτοσικλετιστής να προσκρούσει πάνω του.

Από τις μέχρι τώρα εξετάσεις της Αστυνομίας, φέρεται ότι ο θάνατος του Μάριου Ανδρέα Χαραλάμπους ήταν ακαριαίος. Ο άτυχος άνδρας μετά τη σφοδρή σύγκρουση σύρθηκε στο έδαφος και κατέληξε σε χαντάκι στην αριστερή πλευρά του δρόμου.

Δυστυχώς ο 41χρονος, έσβησε στην άσφαλτο με τους γιατρούς του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας απλά να διαπιστώνουν το θάνατο του.

Η Τροχαία Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις. 

Διαβάστε ακόμη: Θανατηφόρο Τσέρι: Έχασε τη ζωή του προσπερνώντας προπορευόμενο αυτοκίνητο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ με τον ΓΓ του ΝΑΤΟ: Στο επίκεντρο το Κυπριακό και οι περαιτέρω ενίσχυση των σχέσεων – Όσα συζητήθηκαν

Συνάντηση ΠτΔ με τον ΓΓ του ΝΑΤΟ: Στο επίκεντρο το Κυπριακό και οι περαιτέρω ενίσχυση των σχέσεων – Όσα συζητήθηκαν

Το Κυπριακό και οι περαιτέρω ενίσχυση των σχέσεων ανάμεσα στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ βρισκόταν στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον ΓΓ του ΝΑΤΟ.

BEST OF TOTHEMAONLINE