Επιχειρηματίες χρωστούν δισεκατομμύρια στο κυπριακό δημόσιο

Επιχειρηματίες χρωστούν δισεκατομμύρια στο κυπριακό δημόσιο

Αστρονομικό είναι το πόσο από τους ανείσπρακτους φόρους που χρωστούν εταιρείες στο κυπριακό δημόσιο.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την εφημερίδα «Φιλελεύθερος» το ποσό αυτό φτάνει παρακαλώ το €1.5δις από τα οποία έχουν εισπραχθεί μόνο τα €334 εκατομμύρια.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Δεκεμβρίου οι επιχειρηματίες χρωστούν  € 1.555 εκατομμύρια εκ των οποίων τα  € 1. 105  αφορούν άμεσους φόρους και τα € 450 εκατ. οφειλές στο ΦΠΑ.

Παρόλα αυτά το δημόσιο έχει εισπράξει το ποσό των €334 εκατομμυρίων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE