Γαλλικά ΜΜΕ: Συνεργός του Σαλάχ Αμπντεσλάμ πέρασε από τη Λέρο

Γαλλικά ΜΜΕ: Συνεργός του Σαλάχ Αμπντεσλάμ πέρασε από τη Λέρο

Γαλλικά Μέσα Ενημέρωσης με έκτακτη είδηση τους μεταδίδουν πως, ένας εκ των συνεργών του Σαλάζ Αμπντεσλάμ, είχε περάσει από τη Λέρο.

Αλλωστε μόλις λίγους μήνες πριν είχε γίνει γνωστό πως, δύο από τους δράστες των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι, είχαν επίσης περάσει από τη Λέρο.

Ο  Αμίν Τσουκρί, όπως είναι το ψευδώνυμο του Monir Ahmed Alaaj συνεργού του Σαλάχ Αμπντεσλάμ, μπήκε στην Ευρώπη περνώντας από τη Λέρο στις 20 Σεπτεμβρίου του 2015.

Ο Σαλάχ Αμπντεσλάμ καταζητούνταν εδώ και τέσσερις μήνες για την ανάμιξή του στις αιματηρές επιθέσεις σε Παρίσι και Σεν-Ντενί που πραγματοποιήθηκαν στις 13 Νοεμβρίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο Χριστοδουλίδης ως σταθερά, η ορατή πολυδιάσπαση στον ΔΗΣΥ και το δύσκολο δίλημμα του ΑΚΕΛ

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο Χριστοδουλίδης ως σταθερά, η ορατή πολυδιάσπαση στον ΔΗΣΥ και το δύσκολο δίλημμα του ΑΚΕΛ

Οι εσωτερικές δημοσκοπήσεις σπάνια αλλάζουν την πραγματικότητα. Πολύ συχνότερα, όμως, αποκαλύπτουν προς ποια κατεύθυνση αρχίζει να κινείται. Δεν αποτελούν πρόβλεψη εκλογικού αποτελέσματος ούτε μπορούν να υποκαταστήσουν την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE