Εντοπισμός πτώματος στη Λεμεσό: Βρέθηκε γυμνό και σε κατάσταση τυμπανισμού - Σχεδόν βέβαιο ποιος είναι

Εντοπισμός πτώματος στη Λεμεσό:  Βρέθηκε γυμνό και σε κατάσταση τυμπανισμού - Σχεδόν βέβαιο ποιος είναι

Νωρίς το πρωί του Σαββάτου 19/3 η Αστυνομία έλαβε πληροφορία για πτώμα μέσα σε χαράδρα στην περιοχή του χωριού Σούνι.

Αστυνομικές δυνάμεις και μέλη του ΤΑΕ έσπευσαν αμέσως στην περιοχή εντοπίζοντας το πτώμα εντελώς γυμνό και σε κατάσταση τυμπανισμού με τα ρούχα να είναι πεταμένα σε ψηλότερο σημείο του λόφου.

Στη σκηνή μετέβηκε για αυτοψία ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους.

Το πτώμα είχε εντοπίσει κυνηγός ενώ αναμένεται να γίνουν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί με πάσα βεβαιότητα ότι πρόκειται για τον Edward Niger, του οποίου τα ίχνη είχαν εξαφανιστεί από τις 3 Μαρτίου.

Διαβάστε επίσης:

ΈΚΤΑΚΤΟ: Βρέθηκε πτώμα στο Σούνι – Εικάζεται ότι πρόκειται για τον Edward

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE