ΧΥΤΑ-ΧΥΤΥ: Φύλλο και φτερό έκαναν το Δημαρχείο Λάρνακας – Άνοιξαν τραπεζικούς λογαριασμούς

ΧΥΤΑ-ΧΥΤΥ: Φύλλο και φτερό έκαναν το Δημαρχείο Λάρνακας – Άνοιξαν τραπεζικούς λογαριασμούς

Φύλλο και φτερό έκαναν το Δημαρχείο Λάρνακας την Παρασκευή (18/03) το πρωί μέλη του ΤΑΕ.

Το πρωί οι ανακριτές βρέθηκαν στον χώρο και άρχισαν να κατάσχουν έγγραφα. Στο επίκεντρο των ερευνών τους ήταν λογιστικά έγγραφα, στοιχεία που καταδείκνυαν τα ραντεβού του Δημάρχου Ανδρέα Λουρουτζιάτη  και δεδομένα υπολογιστών.

Λήφθηκαν, ακόμη, καταθέσεις από υπαλλήλους του Δημαρχείου.

Εννοείται ότι ήδη ελέγχθηκαν και προσωπικοί λογαριασμοί του Λουρουτζιάτη, αλλά και στενών συγγενικών του προσώπων.

Όπως γίνεται αντιληπτό οι έρευνες των ανακριτών που έχουν αναλάβει τη διερεύνηση των υποθέσεων με τα ΧΥΤΑ Πάφου και ΧΥΤΥ Κόσιης, προχωρούν. Μάλιστα, από τη Δευτέρα (21/03) αναμένονται νεότερα, καθώς μέχρι την Κυριακή (20/03) θα βρίσκονται στην Κύπρο και οι τρεις καταζητούμενοι υπάλληλοι της Helector.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Εργαζόμαστε για απτά αποτελέσματα στη συνεργασία Κύπρου – Λιβάνου» - Συζητήθηκε η ηλεκτρική διασύνδεση

Χριστοδουλίδης: «Εργαζόμαστε για απτά αποτελέσματα στη συνεργασία Κύπρου – Λιβάνου» - Συζητήθηκε η ηλεκτρική διασύνδεση

Η περαιτέρω εμβάθυνση της ενεργειακής συνεργασίας ανάμεσα σε Κύπρο και Λίβανο συζητήθηκε κατά τη σημερινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Υπουργό Ενέργειας του Λιβάνου κ. Τζοζέφ Σαάντι, στο Προεδρικό Μέγαρο.  

BEST OF TOTHEMAONLINE