ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Θρηνεί ο δικηγορικός κόσμος για το θάνατο της Δήμητρας

ΛΑΡΝΑΚΑ: Θρηνεί ο δικηγορικός κόσμος για το θάνατο της Δήμητρας

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τα κακά μαντάτα που έφθασαν από τη Θεσσαλονική. Η δικηγόρος Δήμητρα Μαρνέρου βρήκε τραγικό θάνατο, σε τροχαίο δυστύχημα, ενώ έκανε ολιγοήμερες διακοπές με την μικρότερη της αδελφή και τη 60χρονη μητέρα της.

Η  Δήμητρα Μαρνέρου, από το Κίτι και κάτοικος Αραδίππου, μητέρα δύο ανήλικων παιδιών ηλικίας 7 και 2 χρόνων, έχασε την Πέμπτη 17/3 τη ζωή της όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 14.50  ενώ η 35χρονη ανέμενε με τη μητέρα της, 60 χρόνων και την αδελφή της, 24 χρόνων, σε διαχωριστική νησίδα στη συμβολή των οδών Μανώλη Ανδρόνικου, Λεωφόρου Στρατού, Αγγελάκη και Τσιμισκή, για να διασταυρώσει τον δρόμο, παρασύρθηκε από ταξί το οποίο ξέφυγε από την πορεία του, ύστερα από σύγκρουσή του με λεωφορείο.

Η 60χρονη γυναίκα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, ενώ η 24χρονη δεν έπαθε τίποτε. Ωστόσο μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο σε κατάσταση σοκ.
 
Η 35χρονη, που είναι δικηγόρος στο επάγγελμα είχε μεταβεί με τη μητέρα και την αδελφή της στη Θεσσαλονίκη για ολιγοήμερες διακοπές,για να γιορτάσουν τα γεννέθλια της μητέρας της και να πάρουν το πτυχίο της αδελφής της. Θα επέστρεφαν στην Κύπρο την Κυριακή 20 Μαρτίου

Σύμφωνα με το τοπικό site larnakaonline o άδικος χαμός της Δήμητρας Μαρνέρου βύθισε στο πένθος τη Λάρνακα και την Αραδίππου καθώς και τον τοπικό δικηγορικό σύλλογο. Στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρνακας, όπου η 35χρονη έχαιρε εκτίμησης απ’ όλους τους εργαζομένους και τους συναδέλφους της, κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει τα κακά μαντάτα που έφθασαν από τη Θεσσαλονίκη.

Η Μαρνέρου εργαζόταν στο δικηγορικό γραφείο του Σωτήρη Χαραλάμπους. Ήταν μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, ενός αγοριού 7 ετών κι ενός κοριτσιού 2 χρόνων. Ο σύζυγός της εργάζεται στο αεροδρόμιο Λάρνακας. Η Δήμητρα θα επέστρεφε στην Κύπρο σήμερα Σάββατο. Γίνονται διευθετήσεις για μεταφορά της σορού της στην Κύπρο, ενώ η ημερομηνία της κηδείας της θ’ ανακοινωθεί αργότερα.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top