Μείωση 3,83% στα κατασκευαστικά υλικά

Μείωση 3,83% στα κατασκευαστικά υλικά

Μείωση της τάξης του 3,83%, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2015, σημείωσε ο δείκτης Τιμών Κατασκευαστικών Υλικών για την περίοδο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2016, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Στατιστική Υπηρεσία Κύπρου.

Ο Δείκτης Τιμών Κατασκευαστικών Υλικών για το μήνα Φεβρουάριο 2016 ανήλθε στις 100,08 μονάδες (με βάση 2010=100,00), σημειώνοντας μείωση της τάξης του 0,21%, σε σχέση με τον Ιανουάριο 2016. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

Προσπάθεια κοινής προώθησης των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου στο εξωτερικό, και τη δημιουργία ενός οργανισμού στα πρότυπα του British Council, ώστε να ενισχυθεί η προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών από το εξωτερικό γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του κατά την Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων 2026 του Πανεπιστημίου Frederick στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.