Μείωση 3,83% στα κατασκευαστικά υλικά

Μείωση 3,83% στα κατασκευαστικά υλικά

Μείωση της τάξης του 3,83%, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2015, σημείωσε ο δείκτης Τιμών Κατασκευαστικών Υλικών για την περίοδο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2016, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Στατιστική Υπηρεσία Κύπρου.

Ο Δείκτης Τιμών Κατασκευαστικών Υλικών για το μήνα Φεβρουάριο 2016 ανήλθε στις 100,08 μονάδες (με βάση 2010=100,00), σημειώνοντας μείωση της τάξης του 0,21%, σε σχέση με τον Ιανουάριο 2016. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE