Δύσκολη υπόθεση η ανάσυρση της σορού απο το γκρεμό – Αποκαλυπτικές ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δύσκολη υπόθεση η ανάσυρση της σορού απο το γκρεμό – Αποκαλυπτικές ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δύσκολη υπόθεση η ανάσυρση της σορού που όπως όλα δείχνουν πρόκειται για την άτυχης Άννης Κωνσταντίνου. Κι αυτό γιατί το αυτοκίνητο έχει πέσει σε χαράδρα βάθους 50 μέτρων.

Διαβάστε ακόμη: Έτσι έφτασαν στον εντοπισμό της άτυχης Άννης – Νεκρή εδώ και μέρες 

Κατά συνέπεια, δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο να ανασυρθεί η σορός της.Αυτό άλλωστε καταδεικνύουν και οι φωτογραφίες που εξασφάλισε το ThemaOnline από τη σκηνή και οι οποίες είναι αποκαλυπτικές.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε η άτυχη Άννη εντοπίστηκε λίγα μέτρα μακριά από το όχημά της, σε βραχώδες σημείο. Φορούσε τα ίδια ρούχα με αυτά που είχε δηλωθεί ότι φορούσε την ημέρα της εξαφάνισής της, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι βρέθηκε χωρίς υποδήματα.

Δυστυχώς, το πτώμα της άτυχης 47χρονης είναι σε πλήρη αποσύνθεση.

 

Της Ιωάννα Μάντζιηπα 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Σε θολά νερά η άτυπη διευρυμένη διάσκεψη - Ομοσπονδία γιόκ διαμηνύει ο Τατάρ

Κυπριακό: Σε θολά νερά η άτυπη διευρυμένη διάσκεψη - Ομοσπονδία γιόκ διαμηνύει ο Τατάρ

Μπορεί η Λευκωσία να εκφράζει σε όλους τους τόνους τη βούλησή της για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό, ωστόσο ο παράγοντας Τουρκία δεν αφήνει κανένα περιθώριο αισιοδοξίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE